Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Unikornis kellékek 4.0

Buborékfújó pisztoly

2019. június 07. - FuraTermék

Miss Weavernek megvan az a különleges képessége, hogy a legváratlanabb pillanatban (amikor tényleg nem számítunk rá) lepje meg a szerkesztőséget egy újabb, egyszarvúakkal kapcsolatos furcsa termékkel.

unikornis-mintas-buborekfujo-1-db-os-j36-0071.jpg

Miss Weaver talált, mi pedig megírtuk: következzen az unikornisos buborékfújó pisztoly igaz története!

A Földön milliónyi gyerek (és minden bizonnyal sok ezernyi felnőtt) van, aki imád buborékot fújni, és egyszerűen nem tudja az életét elképzelni az egyszarvúak mesés univerzuma nélkül. És mi mást tehet az egyszeri kereskedő, aki mégiscsak a fogyasztói igények maradéktalan kielégítésének köszönheti az újabb sportkocsiját vagy a luxusvilláját Hawaii-n?

unikornisos-buborekfujo-pisztoly-szett-60ml-folyadekkal-2.jpg

Persze hogy megalkotja a buborékfújó pisztolyt unikornisos mintákkal!

buborek_pisztoly_led_2_kep.jpg

Csak két ceruzaelem kell hozzá, egy buborékképzéshez elengedhetetlenül szükséges folyadékkal teli tartály, valamint egy műanyag pisztoly és tessék, már adott is minden a buborékok lövöldözéséhez.

Nem, sajnos nem unikornis-formájú buborékokat csinál, csak hagyományosakat.

85b5_4_1600.jpg

A pisztoly különlegessége még, hogy - hála a már említett két ceruzaelemnek - megvan az a képessége, hogy úgy világítson, mint egy karácsonyfa. Nagyon vagány dolog ilyennel lövöldözni a tök sötétben - csak a buborékokat nem látni olyankor...

bubis_led_pisztoly.jpg

Persze nem is azon van a hangsúly, hanem az egyszarvúakon, tudjuk.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása