Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Dinnyeszeletelő

2019. június 14. - FuraTermék

Úgy látszik, hogy a FuraTermék Blogon már nem fog úgy eltelni év, hogy ne foglalkoznánk valami igazán dinnyés dologgal...de nincs mit tenni, a dinnyekedvelők egyre népesebb tábora által támasztott (egyébként jogos) igényeknek is muszáj megfelelni.

17242144_e538dc2be850cb9c4cadb4349c8d21af_wm.jpg

Szóval a "Tovább" gomb után nézzük meg, mi fán terem a dinnyeszeletelő!

Elég macerás, amikor a boltban (vagy zöldségesnél) megvásárolt hatalmas dinnyét igazságosan testvériesen egyenlő arányban kell elosztani a család tagjai között.

Igen, abból a feltételezésből indulunk ki, hogy mindenki szereti a dinnyét. Bocsánat.

Szóval nagyjából egyenlő cikkekre kellene szelni a dinnyét, de nem vagyunk mérnöki (tervezői) vénával megáldva, mi tehát a teendő? Igen, használjunk dinnyeszeletelőt!

dinnye_szeletelo_vago_3729_9282.jpg

Csak a dinnye felé kell helyezni a kör alakú, borotvaéles pengékkel felszerelt szeletelő segédeszközt, és már készen is vannak a tökéletes dinnye-szeletek.

15272-dinnyeszeletelo_5272_5272_dinnyeszeletelo_16784.jpg

Ha pedig nem szeretjük a dinnyét, de szeretünk ételekkel játszani lakást díszíteni, arra is tökéletes: a szép dinnyecikkek biztos feldobják majd a nappali hangulatát (amíg nem kezdenek el megromlani).

Persze arra nem árt figyelni, hogy a dinnye ne legyen nagyobb a szeletelőnél.

lho-168.jpg

Ha pedig nem az egész dinnyét szeretnénk felszelni, csupán szép, egyenlő cikkeket kinyerni a finom belsejéből, élelmes vállalkozók és az őket ötleteikkel támogató feltalálók arra is találtak tökéletes megoldást, íme:

dinnye-szeletlo-004.jpg

Többé nem a tudományos-fantasztikumok világába tartozik a csodaszép, arányos dinnye-cikk, de nem ám! A jövő elkezdődött, a dinnyék jövőjéről nem is beszélve...

dinnye_szeletelo_3378_8859.jpg

A poszt ötletéért köszönet illeti (ismét) "Mittudomén" nevű kedves olvasónkat. Köszönjük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peetee 2019.06.15. 15:11:14

50es kar is kevés ahhoz, H egy rendes dinnyébe ezzel bele tudjunk vágni. Ha a nagykéssel azt az ¹ vágást sem könnyű megejteni, akkor mennyi erő kell egyszerre 8 vágáshoz???

indaszakpass 2019.06.15. 22:26:04

ha csak a dinnye fElé helyezem, akkor nem történik semmi. Akkor sem, ha fÖlé helyezem. Még kell egy erőteljes nyomó mozdulat is a sikerhez. szerintem.
süti beállítások módosítása