Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kámaszútra-faliórák

2019. szeptember 06. - FuraTermék

Mai írásunkkal folytatjuk a szépen-lassan sorozattá cseperedő, Kámaszútrával kapcsolatos furcsa termékeket bemutató posztjaink folyamát. Ezúttal az egymásnak való örömszerzés és az időmérő eszközök közös halmazát, azaz a Kámaszútra-faliórák világát fedezzük fel.

51omyggspbl_sx355_bo1_204_203_200.jpg

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

Mint azt már a korábbi posztokban megfogalmaztuk: az indiai szubkontinens legismertebb erotikus irodalmi alkotása számos feldolgozást ért meg szerte a nagyvilágban. A szórásból a faliórák sem maradhattak ki, így kerültek fel a szép kerek felületekre a különböző örömszerzési pózok.

images_2.jpg

Tizenkét óra, tizenkét pozíció (pontosabban tizenegy, mert az utolsó egy egymás kezét fogó szerelmes párt ábrázol), az együttlét végtelen tárháza.

517we0tdaal.jpg

Bónusz verzió: bakelitlemez-alapra felhelyezett pozíciók - ráadásul ez az óra a hagyományos módon mutatja meg számunkra, hogy mennyi az idő, amikor éppen egymásnak esünk a kanapén.

A mai ifjabb generáció tagjai közül sokan nem tudják: régen bakelitlemezekre rögzítették a dalokat (amiket aztán egy külön erre a célra készített lemezjátszón játszottak le), nem internetes felhőkbe.

719ef3sbcal_sx425.jpg

Persze nem csak egyszerű sablonokkal díszítve kapható a Kámaszútra-falióra, hanem grafikailag jobban kidolgozott dekorációkkal is...

0_0_productgfx_ec254115a9ad89c3ef1476389177d2f5.jpg

...vagy éppen a rajzfilmek világát megidéző stílusban is, mint az a fenti képen is látható.

nevtelen_1.jpg

A mai posztunk záró képén szereplő falióra-lap már-már művészi kidolgozottságú, amely edzésben tartja a szemünket - már ha fel akarjuk fedezni a pózokat bemutató párokat.

A szemünk mellett természetesen egyéb, khm, testrészeinket is edzésben tud tartani - bár erre sokkal alkalmasabb egy megfelelő partner jelenléte.

De ez már egy másik történet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása