Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Esti városkép az ablakban

2019. november 29. - FuraTermék

Meglehetősen snassz dolog, amikor a félig lehúzott redőnyön keresztül beszűrődő fény unalmas, sablonos mintákat vet a szemközti falra, nem igaz? Szerencsére manapság már erre is van megoldás, méghozzá a városkép formájú sötétítő formájában.

Tovább

Állatkert a tányéron

Felmerült már benned a vasárnapi húslevesbe tett betűtészták olvasása közben, hogy milyen jó lenne valami újjal, valami mással feldobni a tésztafogyasztási szokásaidat? Nos, bennünk sem, de ennek ellenére a "Tovább" gomb után megnézzük az állat formájú tészták világát. Egy kicsit legalábbis.

Tovább

Szőlőízű almák

A boltban frissen vásárolt almába éppen hogy beleharapván elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha a megszokott almaíz helyett valami egészen más fogadna? Mondjuk egy fürt kékszőlő édessége? Nem? Nos, mi sem, de cserébe legalább kapható már szőlőízű alma a piacon.

Tovább

Koponyás órák

Ha jól számoljuk, egy pár hónapja már nem foglalkoztunk az időmérő segédeszközök furcsa vadhajtásaival. Mai posztunkban azonban lesz óra bőven - még ha elolvasásához néhány perc is elegendő lesz. Nem is szaporítjuk a szót tovább (úgy vesszük észre, hogy ez ma nem is nagyon megy), nézzünk szét a…

Tovább