Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Marvel-lábbelik

2020. február 07. - FuraTermék

Arról már nem egy (és nem két) alkalommal értekeztünk itt, a FuraTermék Blogon is, hogyha van egy jól bejáratott márka, szolgáltatás, akkor bizony van hozzá ezerszámra különböző kiegészítő, furcsa termék is.

12294_1559812068_3897.jpg

Nincs ez másként az úgynevezett Marvel-univerzummal sem - ezt a területet azonban blogunkon eddig meglehetősen elhanyagoltuk, ezért ma szétnézünk a Marvel-lábbelik egyre bővülő piacán!

617nqlgfghl_ul1500.jpg

Bemelegítésként íme a fenti tornacipő, amely felvonultatja a Marvel gyakorlatilag összes fontosabb hősét, viselője legnagyobb örömére - hiszen egy hatalmas, villogó neontáblánál már csak egy feldíszített cipő jelezheti jobban, hogy a tulajdonos nem a konkurens DC Supermanjét vagy Batmanjét imádja, de nem ám!

187025c1b5674b93f3e4eca4e34f48a6.jpg

Aztán persze vannak olyan cipők is, amelyeken nem csapatosan jelennek meg a szuperhősök, hanem kifejezetten egy-egy Föld-megmentőhöz kapcsolódnak (a fenti esetben ez Amerika Kapitány, míg a lentiben Vasember).

o1cn01ir1khw1raczurkwsf_385132127_jpg_430x430q90.jpg

marvel-adidas-t-mac-1-nick-fury-ef2399-6.jpg

Természetesen a Marvel-univerzum Amerikájának legpatinásabb kémelhárító szervezete sem maradhat ki a szórásból: a fent látható cipő sarkánál a S.H.I.E.L.D. emblémája emlékezteti viselőjét (pontosabban a viselő társaságában lévőket), hogy kivel van dolga.

a1_1.jpg

A kiegészítők terjesztéséért felelős marketingesek és kereskedelmi szakemberek gondoltak a forró nyári időszakokra is, így szandál formájában is élvezhetjük a Bosszúállók látványát...

marvel8_1.jpg

...s hogy a hölgyek igényei se maradjanak ki a felsorolásból, készítettek számukra is lábbelit: Marvel-hősökkel és feliratokkal díszített magassarkú cipők várják leendő büszke tulajdonosaikat (vagy nem).

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása