Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Óriás gemkapcsok

És az óriás iratcsiptetők

2020. március 27. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztősége már-már vadássza a hétköznapi használati tárgyaink egyáltalán nem hétköznapi méretű verzióit.

handy-paperclip-600x600.jpg

Ennek keretében bukkant rá Miss Weaver mai posztunk főszereplőjére, a címben említett óriás gémkapcsok közösségére.

Azt már gyerekkorunk óta tudjuk, hogy az óriások bizony léteznek. Ezek az embereknél sokszor nagyobb méretű lények is dolgoznak, egy részük ráadásul irodában. Éppen nekik lett kitalálva az óriás gemkapocs, hogy az óriások irodájában se keveredjenek vagy vesszenek el a papírok.

Jó, tudjuk, hogy ez kicsit erőltetett volt. Elnézést mindenkitől.

8731b26d522736fd969f1fa4863a9b9e.gif

Az igazat megvallva, elképzelésünk sincs, hogy milyen funkciója lehet (a poént leszámítva) az óriás gemkapocsnak - ha van ötletetek, ne tartsátok magatokban!

il_570xn_1526079186_8h3u.jpg

Persze nem csak az XXL-kategóriában készítenek gemkapcsot, hanem az eggyel kisebb mérettartományban is, hogy valamivel kezelhetőbb legyen, ha már rászántuk magunkat arra, hogy megvegyük.

7103ek58t6l_ac_sl1500.jpg

Az aggódók megnyugtatására közöljük (miután az alcímben már ellőttük a poént): nem csak gemkapcsok, hanem iratcsiptetők kaphatóak az óriás termékek piacán! 

images_4.jpg

Az óriás iratcsiptetők azért már veszélyes furcsa termékek: ki tudja, mi minden szorulhat bele, ha nem vagyunk elég óvatosak. Úgyhogy csak óvatosan!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása