Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Széf a hűtőben

2020. április 17. - FuraTermék

Közel három évvel ezelőtt már foglalkoztunk a munkahelyi hűtők anomáliájával - azzal, hogy az oda helyezett, szünetben elfogyasztani szándékozott ételünknek megvan az a képessége, hogy szőrén-szálán eltűnjön (vagyis fizikailag manifesztálódjon valamelyik jóakaró kollégánk gyomrában); akkor láthattuk, hogy van megoldás a problémára.

unnamed.jpg

Mai posztunkban pedig egy másik lehetőséget villantunk fel előttetek a munkahelyi étel-szarkák megfékezésére. Következzen a széf a hűtőben!

Az imént említett széf pedig nem más, mint egy szám-zárral ellátott ételtartó kalitka, amelyet kényelmesen behelyezhetünk a munkahely hűtőjébe.

Illetve, ha a hűtést igénylő édességet szeretnénk elzárni otthon a gyerekek - vagy párunk - elől, a hazaiba is.

fridge-safe-2.jpg

Nem lesz többé probléma, hogy eltűnik a finom sütemény, amelyet feleségünk készített be, vagy már megint nem tudjuk megenni a marhahúsos szendvicsünket, mert a szemét fickó az emeleti irodából már megint bezabálta. Ráadásul a kalitka szállítását megkönnyíti a tetejére szerelt fogantyú, ha éppen nem férne be a táskánkba - vagy szeretnénk tulajdonunkkal mindenkinek eldicsekedni.

91g_raeyhml_ac_sx450.jpg

Nem csak a fehér kalitka-verzióban kapható a hűtőbe helyezhető ételvédelmi egység, hanem pofás üveges (műanyag falas) kivitelben is. Ennél a verziónál szintén a megfelelő számkombináció jelenti az akadályt az ételtolvaj előtt zsákmánya megszerzésében.

snack.jpg

man-locks-chocolate-today-main-190920_63e93577b72d4f18a366ffdd4de40b75_fit-760w.jpg

Ha pedig igazán masszív védelmet akarunk ebédünk köré fonni, akkor az undorító uzsonnás zacskóba helyezett ételt tegyük a széfbe!

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy önmagában a széf (kalitka) nem védi meg az ételt, mert ha bűnöző kollégánk elért a pofátlanság csúcsára (és nincs tanú), simán kiemelheti a hűtőből és magával viheti - de bízzunk benne, hogy ennyire aljas emberek nem léteznek szeretett Földünkön.

small.jpg

Pedig de...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása