Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini bevásárlókocsi

2020. május 01. - FuraTermék

Mai posztunkban bemutatunk nektek egy újabb, a normálistól eltérő mérettel rendelkező, és ezért rögtön furcsává váló terméket...

mini-kovovy-nakupny-vozik-05.jpg

...ami nem más, mint a mini bevásárlókocsi. Irány a bolt (vagy mégsem)!

Vannak emberek, akik annyira rajonganak a bevásárlóközpontok, szupermarketek hasznos termékszállító kiegészítő eszközeiért, hogy mindent megadnának azért, hogy otthonukban is birtokolhassanak egy bevásárlókocsit. Persze a legtöbbünk otthona (annak mérete, vagy éppen a párunk ellenkezése miatt) nem alkalmas bevásárlókocsi-tárolásra, ezért az élelmes feltaláló-vállalkozók megalkották a mini változatot.

A kereskedelmi dolgozók valószínűleg egyet sem fognak beszerezni belőle.

mini-kovovy-nakupny-vozik-01.jpg

És hogy ne maradjon funkció nélkül ez a kisméretű bevásárlókocsi, rögtön használhatjuk is írószer-tárolásra (sajnos azonban az óriás gemkapcsok nem férnek el benne, de még az óriás kártyapakli lapjai sem)...

aqvbdcmvfcxk8i5lssqyqii7wx0jcidsbyv4kgoc3ccxf9u1d3puz6nwubi4zaxz-.jpg

...vagy esetleg a jegygyűrűt tartalmazó dobozka szállítására kedvesünk szívéig.

Hogy aztán jól a fejünkhöz vágják.

mi-0111.jpg

Arra azért vigyázzunk, hogy hosszabb ideig ne legyen kitéve a kosár az időjárás viszontagságainak, nehogy úgy járjon, mint nagy testvérei (és elrozsdásodjon). 

mini-kovovy-nakupny-vozik-04.jpg

Szerencsére a mini bevásárlókosár nem csak írószer-tárolásra alkalmas, hanem édességet is raktározhatunk benne azon néhány perc erejéig, amíg be nem faljuk el nem fogyasztjuk mindet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása