Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kaparós poszter karantén utánra

2020. október 02. - FuraTermék

Ha emlékezetünk nem csal, blogunkon már foglalkoztunk a kaparós térképekkel. Akkor az alapötletet egy jóval, khm, vidámabb téma adta, míg mai írásunkét az arcunkba robbanó valóság.

61bhzfb4sol_ac_sl1000.jpg

Nézzük meg, mi fán terem a karantén utánra szánt kaparós poszter!

A koronavírus-világjárvány alaposan felforgatta az életünket. Nem csak az egészségünk, de a megélhetésünk is veszélybe került szerte a nagyvilágban, miközben a járványügyi intézkedések emberek tízmillióit kényszerítették karanténba (az önkéntes elvonulásról nem is beszélve).

81ldk5yheel_ac_ux679.jpg

A másoktól való elzártság azonban komoly szellemi kapacitásokat szabadított fel - ezt jól bizonyítják az internetet elárasztó karanténvideók százezrei. Valószínűleg egy sokadnapi elzártság feletti kesergésben pattanhatott ki az ötletgazda fejéből a lassan felgyúló villanykörte: alkossunk meg egy kaparós posztert, amire felviszünk száz szabadidős tevékenységet, hogy legyen mit kipróbálni (újra) a karantén után!

91iqz9vaw_l_ac_ux679.jpg

A cirkuszi látogatás vagy az értünk dolgozóknak való köszönetnyilvánítás mellett olyan apróságok is felkerültek az összesen száz lehetőséget tartalmazó listára, mint a sörivás, vagy a karantén alatt elmaradt szülinapi parti pótlása.

Minden bizonnyal egy olyan időszakban, amikor a szórakozóhelyek már nem csak 23 óráig tarthatnak nyitva.

52044_3_640px.jpg

Igazán bevállalósak ötvözhetik ezt a kaparós posztert a kámaszútra-térképpel a hosszú idő alatt felgyülemlett feszültség levezetésére, de aki az elzártság alatt sem nélkülözte a testi örömöket - nos, ő is nyugodtan lelhet másfajtát a poszter "elintézése" során.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása