Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Lámás portörlő

2020. november 13. - FuraTermék

Meglehetősen hosszú ideje nem foglalkoztunk - akkor is csak egyszer - a napjainkban igen közkedvelt dekorációs kiegészítők ihletőjével, a lámákkal (és alpakákkal). Ma viszont - reményeink szerint Miss Weaver legnagyobb örömére - bemutatunk nektek egy speciális por-eltávolító furcsa terméket.

8199d4b6-4962-4977-ae23-433ecb63fc25_1_5ab0697ae97e7aed6d23f7c61eb9756e.jpeg

Következzenek a portörlő lámák!

Figyelem!

 

A posztban különlegesen nagy mennyiségű cukiság fordulhat elő! Megtekintés csak saját felelősségre!

gir155_llama_duster_lifestyle_1800_3.jpg

Azzal bizonyára mindenki tisztában van, hogy a lámákat és alpakákat kedvelő embertársaink otthonában is időről időre felüti fejét a por. Elkerülhetetlen, hogy a lámát ábrázoló fotót tartó képkereten, vagy a lámatartással kapcsolatos szakirodalommal teli könyvespolcokon ne jelenjen meg szennyeződés.

llama-duster-thumb.jpg

A feladat tehát adva van (a port el kell tüntetni), a láma-rajongókat pedig felvértezték az ehhez szükséges szuperfegyverrel: egy portörlővel, ami kedvenc állatukat ábrázolja.

Rózsaszínben.

the-llama-duster.jpg

duster-llama-5_0.jpg

A lámás portörlő - habár dekorációs céllal is rendszeresíthető - azért mégiscsak egy portörlő, így úgy került kialakításra, hogy a lámánk háta hajlítható jobbra-balra annak megfelelően, hogy éppen milyen felületet szeretnénk megtisztítani.

51korv1lfil_af424b6459c7270abbe80b5c38feb1d1_fit-720w.jpg

Újdonsült családtagunk kezelése egyébként nem követel meg különösebb szakértelmet: megfogjuk a lábánál, és a fejét a portalanítani kívánt felülethez érintjük, vízszintes vagy függőleges mozgással eltávolítva a csúnya-csúnya bort port. 

81xwifcaarl_ac_sx450.jpg

Ami különösen előnyössé teszi a lámás portörlőt (mármint azontúl, hogy LÁMA, szóval önmagában is előnyös), az az, hogy nem kell a tárolással vesződni: barátunk ugyanis képes megállni a saját lábán, így ha már nem igényeljük szolgálatait (és kiráztuk), elég csak letenni a lámás kép alatt lévő asztalon pihenő lámás bögre mellé.

De a legpraktikusabb, ha nem csak egy van belőle, hanem sok, így nem unatkoznak.

A lenti képen látható példány például éppen most tudta meg, hogy gazdája hoz neki egy láma-testvért.

llama-desk-duster-6.jpg

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása