Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szívószálas kulacsok

2020. július 31. - FuraTermék

A FuraTermék Blog virtuális hasábjain már számtalan alkalommal foglalkoztunk a szomjoltás problémakörével - pontosabban azzal, hogy az ehhez szükséges segédeszközök manifesztációinak száma gyakorlatilag a végtelen felé konvergál.

mo9539_06.jpg

Nem akarjuk elérni a lehetetlent, ennek ellenére ma kiszakítunk egy kis szeletet a számtalan szomjoltó italtároló univerzumából: következzenek a szívószálas kulacsok!

Amióta megjelentek az első kulacsok a piacon, igény mutatkozott rá, hogy a tulajdonos (vagy használó) ajka ne közvetlenül a kulacs csapjával érintkezzen - meg amúgy sem túl kényelmes egy méreten felüli nyílásból szánkba áramoltatni a vizet, nemde ugyebár?

Szerencsére jótékony embertársaink meg is alkották a szívószállal felvértezett kulacsokat - s ha már ott tartottak, ki is pingálták őket rendesen.

watvr-kulacs2.jpg

A fenti, szívószállal (amit nevezhetünk szívócsőnek is) kiegészített kulacs még csak illusztráció, hiszen egy nagyon egyszerű kivitelről van szó. Használata közben már nem kell attól tartani a delikvensnek, hogy a pólójára önti a finom málnalevet, véresre festve a fehér szövetet.

Egy szívószál használatánál azért különleges képesség kell hozzá, hogy mindenhova kerüljön az italból, csak a gyomrunkba nem.

aprosgok_szivoszalas_kulacs_tupperware.jpg

Nem egy befőttes üveg, de nem is túldíszített: bennünket mindenesetre inkább egy szép zöld kukára emlékeztet a fenti kulacs (ami éppenséggel egy pohár-kulacs mutánsnak is tekinthető).

nevtelen_2.jpg

Az unikornisok után a lámák (alpakák?) világát is megismertette velünk szerkesztőségünk egyetlen hölgy tagja, Miss Weaver. A fenti, lámával alpakával díszített kulacs felkutatásában is hatalmas inspirációt merítettünk tőle.

Arra már az első sorok legépelése után jöttünk rá, hogy a kulacsra rá van írva, hogy a lerajzolt állat bizony egy alpaka. 

Elnézést kérünk az alpaka-rajongók közösségétől. És a láma-rajongóéktól is.

71liwghrcol_sy879_-600x600.jpg

A díszítés nem mászik túlzottan az arcunkba, de azért érzékelteti velünk, hogy a fenti kulacson bizony egy pillangó repked (és a dizájn simán elmenne a Magyar népmesék főcímébe is).

panda-kulacs-500-ml-bot34-6.jpg

A fenti, bohókás pandamackókkal díszített szívószálas kulacs megvásárlása esetén az új, büszke tulajdonos kereken három jüannal támogatja a veszélyeztetett emlősök megmentéséért Mongóliában indított kazah-burját-tádzsik pandavédelmi programot.

Vagyis inkább nem.

i_1.jpg

A szivárvány összes színe nem fért el a fenti képen - pláne, hogy a szürke ebbe nem tartozik bele -, de azért jól érzékelteti, hogy gyakorlatilag nincs olyan szín a Földön (természetes vagy mesterséges), amelynek rajongója ne tudná beszerezni az abban pompázó szívószálas kulacsot.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása