Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kajakatapult kutyáknak

2020. november 20. - FuraTermék

A hiperaktív házi kedvencekkel való dobálós játékok nagyon ki tudják meríteni a tizenkét órás műszakot letudó, félig zombiként hazaérkező gazdit. De nincs mese, ha játszani kell, akkor játszani kell!

029fc09fff0a9e2ad79e819c0d7f56e7.jpg

A hamar elfáradó kutyabarátok számára jelenthet mentsvárat mai furcsa termékünk, a kutyák számára kifejlesztett kajakatapult.

Persze az a jobbik eset, ha fáradtság miatt nem akaródzik gazdinak eldobálni a jutalomfalatokat - a gondok akkor kezdődnek, amikor szimplán a lustaságra vezethető vissza az ismétlődő karmozdulatok monoton végrehajtásának hiánya. A kajakatapult ugyanis (mint a neve is mutatja) egy hatalmas hiányossággal rendelkezik: csak kisméretű száraz eledel kilövésére alkalmas.

51ceatd9kul_ac.jpg

Az eszköz úgy működik, hogy megtöltjük az ételtartályt jutalomfalatokkal, majd célba vesszük a kutya várható tartózkodási helyét (tök mindegy, merre "lövünk", blöki biztos gyorsan odarepül), majd megnyomjuk a kioldógombot és csak a csodálatos röppályát kell követnünk.

c46946e1c8d640060769149aa84d4bd9.jpg

Arra azért nem árt figyelni, hogy az utántöltést ne lássa kedvencünk, mert amilyen rafináltak, még azelőtt lenyúlnák a jutalomfalatokat, hogy azok ténylegesen elnyernék jutalomfalat állapotukat. A katapult egyébként állítható kilövési erővel rendelkezik - ennek szabályozásához egy külön kapcsolót kell a megfelelő helyzetbe húznunk.

Fontos, hogy a hatótávolság soha ne haladja meg a kutyasétáltatásra használt területét, vagy a saját kertünkét - lehet, hogy a szomszéd nem örülne, ha jutalomfalatokkal bombáznánk a portáján napozás (vagy, mivel ősz vége van, a levél összeszedése) közben.

rbvasltxsr2ab1adaadx3mstark865.jpg

Nem a FuraTermék Blogon lennénk, ha legkésőbb az utolsó bekezdésben nem derülne ki, hogy aktuálisan bemutatott alanyunk legalább annyi színben kapható, mint amennyivel a szivárvány büszkélkedhet; az igazán rutinos vásárló kutyatulajdonosok akár az eb pórázának és egyéb használati tárgyainak színéhez is igazíthatják kajakatapultjukét mindenki nagy örömére.

4_1024x1024_2x.png

A kutyának meg mindegy, csak legyen mindig elég jutalomfalat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.11.21. 23:07:46

Ehhez már csak egy műkutya kell arra az esetre, ha az élő kutya belefáradna a kaja elkapdosásába.
süti beállítások módosítása