Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Padlizsán formájú stresszlabda

2021. március 19. - FuraTermék

Miután a címben sikeresen ellőttük a poént, csak annyit szeretnénk hozzátenni a "Tovább" gomb előtt, hogy folytatjuk kirándulásunkat a stresszlabdák végtelen univerzumában.

aubergine.jpg

Csak nyugodtan! Jöjjenek a padlizsán formájú stresszlabdák!

61f0pphtdel_ac_sl1500.jpg

A tojásgyümölcs (Erdélyben vinete vagy vinetta) néven is ismert padlizsán manapság már a magyar konyhákban is közkedvelt alapanyagnak számít. Persze nem a magyar, hanem a nemzetközi népszerűségnek köszönheti, hogy a Távol-Kelet üzemeiben padlizsán formájú stresszlabdát is gyártanak a nagyérdeműnek.

nevtelen_4.gif

Valamivel világosabb lila színű ugyan, de ez az élvezeti értékéből nem sokat von le: megfogjuk a "padlizsánt", és elképesztő vehemenciával nyomkodva engedhetjük ki magunkból a sok feszültséget (még akár meg is lehet taposni, ha úgy jobb).

nevtelen2.gif

Az első ránézésre meglehetősen műanyag kinézetű stresszmentesítő segédeszköz önmagában megakadályozza, hogy igazi padlizsánnak nézzük, és elkezdjük rágcsálni - ennek még módosult tudatállapotban is meglehetősen kicsi a valószínűsége.

Bár azok száma biztos kevés, aki magában rágcsálja.

stress-bal-aubergine6.jpeg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása