Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini biliárdasztal

2021. november 12. - FuraTermék

A FuraTermék Blogon már számos alkalommal mutattunk be olyan terméket, amely önmagában nem lenne furcsa, de a szokásostól eltérő mérete mégis azzá teszi.

768x577-e6-a2b8-3bcc8099f5a4showbiz-bud-spencer-terence-hill-spencer-hill-19433831-1-ita-it-spencer-hill-jpg.jpg

Mai posztunkban is egy ilyen terméket láthattok, ami nem más, mint a mini biliárdasztal.

A hagyományos méretű biliárdasztal elhelyezése egy átlagos magyar lakásban bizony komoly problémákba ütközhet, könnyen előfordulhat ugyanis, hogy akár egy fél szobát is elfoglalhat.

Na jó, egy igazi biliárdasztal azért a nagy méretű otthonokban sem szériatartozék, nem véletlen, hogy a leggyakrabban inkább vendéglátóipari egységekben találkozhatunk vele.

mini-biliard-asztal-jatekszett-24x38cm.jpg

Szerencsére megalkották a mini biliárdasztalt, amely mindjárt egy készlet is egyben, golyókkal és dákókkal, s méretének köszönhetően könnyen elhelyezhető egy asztalon, vagy akár a földön is, s már csak lökni kell...

buffalo-explorer-mini-biliard-asztal.jpg

Mint írtuk volt, szettről van szó, így a golyókon és dákókon kívül találkozhatunk még krétával és háromszöggel is, hogy egyszerű legyen felkészülni a kezdő lökésre.

1461448152-838542-big.jpg

A hagyományos biliárd dákó akár önvédelemre is jó lehet (lecsapni valakit), a mini változat tulajdonosaként azért ne erre alapozzuk az otthonunk biztonságát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása