Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Gyémánt formájú pohár

2022. január 07. - FuraTermék

Az alkoholfogyasztásnak meg kell adni a módját - tartja a híres kocsmai közmondás (vagy nem). Idei első FuraTermék-posztunkban így bemutatunk nektek egy különleges kialakítású italtartó segédeszközt.

whisky.jpg

Következzenek a gyémánt formájú poharak!

51toat7eh7l.jpg

A gyémánt - amellett, hogy az egyik legkeményebb, természetben előforduló ásvány - egy igazi drágakő, amelyet csak a magára valamit is adó ember visel, olvashatnánk (hallhatnánk, nézhetnénk) egy gyengére sikerült reklámban. Szóval a gyémánt volt az, amely megihlette a pohárgyártók kicsiny, de nagy forgalmú közösségét, amikor megalkották a gyémánt formájú poharat (whiskyspoharat). 

dragonglassware-diamonddecanter.jpg

A sokszögletű pohárból való fogyasztás még a legpocsékabb szeszt is varázslatosan harmonikus ízvilágú itallá tudja változtatni (különösen akkor, ha aznap már nem az első csúszik le a torkunkon). Szerencsére a pohár nem csak magában, hanem szettben is kapható, méghozzá hasonló kialakítású italtartó üveggel - és az üveget megtámasztó állvánnyal.

gyemantpoharkoalatettelszett2.jpg

A szettbe tartozik még egy "kőlap" is, hogy poharunkat ne közvetlenül a bárpultra legyünk kénytelenek tenni - hiszen a gyémántot sem dobjuk le csak úgy az asztalra, nem igaz?

gyemantpoharkoalatettelszett5.jpg

Egészségünkre, és boldog újévet a FuraTermék Blog minden kedves (és kedvetlen) olvasójának!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása