Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Meditáló macskás stresszlabda

2022. január 14. - FuraTermék

A FuraTermék Blogon már annyiszor foglalkoztunk a különböző stresszlabdákkal, hogyha kedvünk lenne hozzá, külön rovatot nyithatnánk neki.

meowdationstresstoyrollover2.jpg

Ehhez nincs kedvünk, ma viszont bemutatunk egy újabbat ezen csodák közül: következzenek a meditáló macska formájú stresszlabdák!

A stresszlabda alapvető célja, hogy hozzájáruljon a felgyülemlett feszültség békés úton történő levezetéséhez. S ha már stresszlabdát veszünk, miért ne szerezhetnénk be olyat, amely egy meditáló macskát ábrázol, nem?

meow-ditationstresstoy_800x800.png

A meditáció egyébként is fontos állomás a belső lelki békéhez vezető úton, a macskák pedig köztudottan stresszoldó házi kedvencek (már amikor nem éppen a szemünket kaparják ki éppen), nem véletlen, hogy az egyiptomiak istenként tisztelték őket.

meowdationstresstoymain.jpg

Arra azért nem árt vigyázni, hogyha valódi macskánk is van, le ne nyúlja tőlünk a vadonatúj stresszoldónkat, kisajátítva azt.

gift-republic-gr452108-meowditation-stress-toy-_3.jpg

Kellemes stresszoldást mindenkinek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása