Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Dupla esernyők

2022. május 06. - FuraTermék

Amióta világ a világ - pontosabban, amióta az úriemberség része -, a férfiak a zuhogó esőben számtalanszor szembesültek már a kihívással: mindössze egyetlen esernyőnk van, s életünk szerelme is éppen velünk tart. Hogy nem kellene bőrig ázni?

red-yellow-umbrella.jpg

Szerencsére élelmes embertársaink megalkották a választ: a dupla esernyőt!

loresblackduocodderscutout.jpg

A dupla esernyő nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik: duplázzuk meg az esernyő felületét, de hagyjunk egy tartókart, s máris két ember fér el alatta, mégpedig kényelmesen - s elég egynek tartania az ernyőt.

650227-nzxmrx.jpg

A dupla esernyő összehajtva sem foglal nagyobb helyet, cserébe pedig a férfiak anélkül lehetnek gentlemanek a hölgyekkel, hogy kockára kellene tenni ruházatuk szárazságát az ítéletidőben.

dualbrella-umbrella-for-two-xl.jpg

Aki igazán kényes a stílusra, vagy egyszerűen az esernyővel is szeretné jelezni, hogy két, eltérű nemű ember tartózkodik a védőpajzs alatt, annak többszínű dupla esernyő is rendelkezésére áll az egyre szélesedő esernyő-piacon.

he9be575a60de410fbc5cfbf3ae1d2c700.jpg

Váláskor elég kettévágni, a kapcsolatból távozó szerencsésebb fél pedig még a nyelét is viheti magával.

maxresdefault_16.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása