Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Italoskupak formájú tányéralátétek

2023. május 12. - FuraTermék

A FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain egyszer már mutattunk be nektek tányérpoháralátéteket - tavaly nyáron a bakelitlemez formájúak kerültek sorra, mai írásunkban pedig a retró sörös italoskupak formájúak kerülnek terítékre.

71j3wpuq3ul.jpg

Ha szeretnénk megidézni a néhány évtizeddel ezelőtti étkezések hangulatát, csak be kell vásárolnunk a söröskupak formájú tányéralátétekből - mondanánk, ha az ezen termékeket árusító marketingesek lennénk, de mivel nem vagyunk azok, ezért csak röviden bemutatjuk a szettet.

2001_1.jpg

Ez a szett négy, különböző dizájnú tányéralátétből áll, a közös bennük, hogy mindegyik italoskupak formával "büszkélkedhet". Mivel hosszú időn keresztül nem csak a különböző alkoholos italok, de az üdítők és a vizek is hagyományos üvegben kerültek forgalomba, ezért nem csak sörös, hanem buborékos vizes és üdítős dizájnnal is találkozhatunk a csomagban, mindenki legnagyobb örömére.

2001_2.jpg

Bónusz furcsa termék: "italos kupakokkal" nem csak az asztalunkon, de a falon is találkozhatunk, falidísz formájában.

nevtelen_15.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása