Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Golyóálló kávéspohár

2023. január 20. - FuraTermék

Új év, új lehetőségek, új FuraTermék-posztok...visszatért a FuraTermék Blog, mai írásunkban pedig egy újévi mulatozás után használható segédeszközt mutatunk be nektek.

good-morning-smiley-coffee-cup.jpg

Következzenek a golyóálló kávéspoharak!

A kávé segíthet a kijózanodásban, a golyóálló kávéspohár pedig hasznos segítség az életmentő nedű tárolásában abban a néhány másodpercben, amíg a kávéfőzőtől a szánkig eljuttatjuk.

nevtelen7.jpg

A neve ellenére természetesen szó sincs egy echte golyóálló üvegből készített pohárról, a hangulatot mindössze egy üvegfelületbe "csempészett" töltény biztosítja - olyan hatást keltve, mintha az üveg felfogta volna a kilőtt lőszert.

nevtelen6.jpg

A golyóálló (elnézést, "golyóálló") kávéspoharunkhoz szerencsére nem egymagában, hanem egy két darabos szett formájában juthatunk hozzá, így segítségével megvendégelhetünk másokat is - vagy éppen megajándékozhatjuk fegyveres szerveknél szolgáló ismerőseinket vele.

nevtelen4.jpg

Arra azért vigyázzunk, nehogy túllőjünk a célon!

nevtelen1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása