Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kupakkilövős sörnyítő

2022. május 13. - FuraTermék

A zenélő sörnyitó bemutatásával egyszer már utazást tettünk a kupak-eltávolító segédeszközök világába. 

5999066681894_01.jpg

Mai írásunkban megismerkedünk egy speciális sörnyítóval, amely kupakkilövővel is fel van szerelve.

Tovább

Dupla esernyők

Amióta világ a világ - pontosabban, amióta az úriemberség része -, a férfiak a zuhogó esőben számtalanszor szembesültek már a kihívással: mindössze egyetlen esernyőnk van, s életünk szerelme is éppen velünk tart. Hogy nem kellene bőrig ázni?

red-yellow-umbrella.jpg

Szerencsére élelmes embertársaink megalkották a választ: a dupla esernyőt!

Tovább

Furcsa bankjegyek

A múlt heti, kvázi háborús FuraTermék-poszt után mai írásunkban békésebb vizekre evezünk (szinte szó szerint, mint azt majd látni fogjátok), bár a háborús pusztítás nyomait itt is, ott is felfedezhetjük majd.

billets_de_5000.jpg

Nézzünk szét a nagyvilágban, s nézzük meg, milyen furcsábbnál furcsább bankjegyek bukkantak fel az elmúlt egy évszázadban a pénzpiacokon!

Tovább

A Zelenszkij-vodka

És más háborús apróságok

Immáron két hónapja dúl Európa második világháború utáni történelmének legpusztítóbb és legvéresebb háborúja a szomszédunkban: Ukrajna élet-halál harcot vív Oroszországgal, amely február 24-én úgy döntött, hogy a fegyverek szavával kívánja érvényesíteni érdekeit.

1253f70e6e.jpg

A FuraTermék Blog nem aktuálpolitikai felület - nem is lesz az -, viszont most bemutatunk nektek néhány furcsa terméket, amely az orosz-ukrán háborúhoz köthetően jelent meg a piacon.

Tovább

Lapos "földgömbök"

A 21. század a digitalizáció és globalizáció aranykorának is tekinthető - talán éppen ennek köszönhetően terjed széles körben az a nézet, miszerint a Föld valójában nem gömb alakú, hanem lapos, mint egy tortilla.

64555.jpg

Szerencsére a laposföld-hívőknek is rendelkezésére áll a saját verziójú "földgömbjük", amit a "Tovább" gomb után be is mutatunk nektek.

Tovább
süti beállítások módosítása