Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Részeges söröspohár

2023. február 03. - FuraTermék

Mai posztunkban újra egy sörrel kapcsolatos furcsa terméket mutatunk be nektek - ezúttal azonban nem kell otthon komlót nevelni, vagy az orosz-ukrán háborúban egy sörrel állást foglalni.

weizenbier.jpg

Következzenek a részeges söröspoharak!

Tovább

Kifogáskereső dobókocka

Az ember sokszor kerülhet kellemetlen helyzetbe, ha meghívása van egy rendezvényre, programra, nem kívánt randira, amelyre nem szeretne elmenni, de mégis képtelen kitalálni egy jól hangzó kifogást - vagy éppen ellenkezőleg: választani kellene a rengeteg jó mentség közül, de egyszerűen nem megy.

1200px-ko_ci.jpg

Mai furcsa termékünk erre a kihívásra ad(hat) választ. Következzen a kifogáskereső dobókocka!

Tovább

Túlélőbögre

Elgondolkodtál már azon, mi lenne, ha eltévednél a vadonban mindenféle előképzettség vagy felszerelés nélkül és az egyetlen mentsvárad egy bögre lenne?

s-l400_1.jpg

Nos, mi sem, de mai FuraTermék-posztunkban egy kicsit elmélázhatunk ezen a kérdésen (is). Következzen a túlélőbögre (ami lehet túlélő bögre is)!

Tovább

Bundás lámák

A lámás plüss naplók és a lámás portörlők után mai FuraTermék-posztunkban újra előszedjük a Dél-Amerikából származó, a tevefélék családjába tartozó párosujjú patásokat - mégpedig nem más célból, mint hogy otthonunk éke-dísze váljék belőlük!

1580206086-eo9bhdzht_md.jpg

A "Tovább" gomb után következzenek a bundás lámák! Pontosabban a "bundás" lámák.

Tovább

Mi az a webtárhely?

(Támogatott tartalom)

A webtárhely olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi szervezetek és magánszemélyek számára, hogy weboldalt vagy weblapot helyezzenek el az interneten. A webtárhely vagy webtárhely-szolgáltató olyan vállalkozás, amely biztosítja a weboldal vagy weblap interneten való megjelenítéséhez szükséges technológiákat és szolgáltatásokat. A weboldalakat speciális számítógépeken, úgynevezett szervereken tárolják, azaz hosztolják.

pexels-maksim-goncharenok-5605061.jpg

Amikor az internetfelhasználók meg akarják tekinteni az Ön weboldalát, mindössze annyit kell tenniük, hogy beírják a weboldal címét vagy domainjét a böngészőjükbe. Ezután a számítógépük csatlakozik az Ön szerveréhez, és a böngészőn keresztül az Ön weboldalai megjelennek.

Tovább

Black Friday-társasjátékok

Néhány évvel ezelőtt a magyar kiskereskedelmi piaci szereplők idehaza is meghonosították az angolszász országokban olyan népszerű karácsony előtti, úgynevezett fekete pénteki (Black Friday) extra leárazásokat, ennek köszönhetően a már a boltok nyitása előtt kígyózó sorokban az ajtók előtt várakozó vásárlók nem egyszer ökölharcot vívtak az olcsóbbnál olcsóbbnak gondolt műszaki cikkekért.

105591268-1543156642887gettyimages-1064543724.jpeg

A Black Friday-mizéria mára alábbhagyott, de szerencsére egy furcsa termék formájában velünk lehet minden nap!

Tovább
süti beállítások módosítása