Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kétkupakos fogkrém

2017. augusztus 18. - FuraTermék

Az alábbi poszttéma (és őszintén szólva a kész írás is) már hetek - mit hetek, hónapok! - óta kallódott a szerkesztőségben. Nem is értjük, hogy fordulhatott elő ekkora mulasztás a részünkről. Reméljük, a túl késő közléssel nem járultunk hozzá egyetlen olvasó anyagi romba dőléséhez sem. Elnézést, elnézést és még egyszer elnézést!

Milyen felzaklató hatással jár, amikor az ember éppen spórolós kedvében van, ezért szeretné a fogkrémes tubusból (is) kipasszírozni az utolsó milliliternyi, bacilusgyilkos, fogfehérítő és ínyvédő csodaszerekkel telezsúfolt pasztát, de az megmakacsolja magát, benne marad, mi meg - az adott termék értékétől függően - akár több tucatnyi forintot is kidobtunk az ablakon.

ddb0499147449b12746825e4203f55d2--toothpaste-squeezer-toothpaste-holder.jpg

Szerencsére kreatív embertársaink erre a súlyos problémára, világméretű válsághelyzetre is találtak megoldást.

toothpaste.jpg

Mert ha a tubus egyik végén nem jön ki a fogkrém, mit tehetünk? Ollóval megvágjuk a másik végét, hogy kinyomhassuk, mint egyszeri tinédzser a pattanást? Dehogy! Tegyünk egy (vész)kijáratot a túloldalra, hogy a szájban tanyázó bacilusok ősellensége kijuthasson, egyenesen a fogkefénkre. 

tooth4.jpg

Természetesen némi anyag- (és pénz-) vesztési kockázattal még így is kénytelenek vagyunk szembenézni, de legalább a lehetőséget biztosítottuk, hogy ne menjen veszendőbe az értékes fogkrém.

Sikeres fogmosást!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Up! 2017.08.19. 16:05:02

Szerintem. A tubusban pont a csavaros résznél marad meg a legtöbb fogkrém. Tehát ezzel a "remek" ötlettel valaki megduplázta a tubusban maradó fogkrém mennyiségét...
süti beállítások módosítása