Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mopszos párna

2017. december 07. - FuraTermék

A kutya az ember legjobb barátja, ezt már kiskorunkban megtanulhattuk. A párna pedig az egyik legjobb barátunk, ha már rettenetesen álmosak vagyunk.

És hogy mi az igazi kettő az egyben megoldás, ha nagy kutyabarátok (azon belül is a mopsz fajták legnagyobb tisztelői), de egyben rettenetesen álmosak vagyunk?

mopsz-kutya-05.jpg

Igen, Kedves Olvasó, a mopszok barátai számára találták ki a mopszfej formájú párnákat!

Tudjuk, hogy sokak számára nem a legszebb fajta a mopsz, mi azonban nem kívánunk véleményt nyilvánítani a kutya-esztétikai vitában (ha negatív formában megtennénk, Miss Weaver valószínűleg agyon is verne bennünket, egytől egyig). Pláne úgy, hogy Frank, a Sötét zsaruk (egyik) legviccesebb karaktere is egy mopsz bőrébe bújt földönkívüli.

p030.jpg

Első ránézésre a fenti felvételről nehéz lenne megmondani, hogy az nem csak egy kivágott kép, hanem egy igazi, térbeli kiterjedéssel (3D), különálló fülekkel rendelkező párna, amelyre bátran hajthatjuk fejünket, ha szeretnénk ledőlni egy kicsit szundítani.

jifcksm_1.jpg

Természetesen a hagyományosabb kivitelű párna is kapható szeretett kedvencünk képével, amint kérdőn emeli ránk tekintetét - hogy is kerültem én erre a párnára?

p2d_001_mopsz.jpg

Itt is érvényes az az örök érvényű megállapítás, hogy a választék végtelen - akár színes párnára is lehet nyomtatni kedvelt kutyafajtánk egyik képviselőjének képét, hogy aztán nyugalomban hajthassuk rajta álomra a napközben felhalmozódott gondolatokkal teli, fáradt fejünket.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása