Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Söröskorsó viking módra

Amihez a vikingeknek nem sok köze van

2019. augusztus 30. - FuraTermék

Az egykori vikingek az első ezredfordulóig bezárólag számos (rém)tettet hajtottak végre Európa-szerte (és még azon is túl). Kalandozásaikról, felfedezéseikről, szokásaikról irodalmi és egyéb képzőművészeti alkotások tízezrei készültek (a filmsorozatokról nem is beszélve).

thinkstockphotos-455682851-e1507884404738-1024x576.jpg

Hála néhány pihent elmének, mai posztunkban még egy vikingekhez nagyon-nagyon lazán kapcsolódó furcsa terméket is be tudunk mutatni, ez pedig nem más, mint a viking szarv formájú söröskorsó!

Na jó, az igazi vikingek soha nem viseltek szarvat vagy szarvval ékesített sisakot, az ezzel kapcsolatos tévképzeteinket a 19. századi német operának köszönhetjük.

Köszönjük!

Hogy a lényegre térjünk: a sörök és a vikingek iránt rajongók a viking szarv formájú söröskorsóval (pohárral?) könnyedén a tudtára adhatják mindenkinek, hogy ki a viking a háznál.

735x735_fitbox-viking_beer_horn_aa.jpg

Mivel a söröskorsónk kialakításából fakadóan eleve alkalmatlan az önmagában való tárolására, az ezt árusító kereskedők (a gyártóknak köszönhetően) biztosítottak hozzá egy talpat is.

71b52-t2p4l_sl1500.jpg

A furcsa termékek többségével ellentétben a szarv formájú söröskorsónál a szín- és formavilág meglehetősen egyhangú - de ezért a hiányosságért kárpótol bennünket az a tény, hogy az ebből fogyasztott sör ugyanolyan finom, mintha másból innánk.

Reméljük legalábbis.

array_2.jpg

A fenti megállapítás (ami a formák egyhangúságára vonatkozik) a tartó esetében nem állja meg a helyét: kedvenc korsónkat akár tömör tartóba is helyezhetjük, hogy bőrszíjjal rögzítsük (nehogy kilöttyenjen az értékes nedű).

personalized-16oz-viking-beer-horn-glass-with-stand-details_01055_1513642798.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása