Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kulcsfordító készülék

2011. március 18. - FuraTermék

Az oldalon elsőként bemutatni kívánt eszköz nagyban megkönnyíti azok életét, akik eddig hagyományos -lassan elavuló- módszerrel nyitották és zárták az ajtókat. Mondhatni, a termék megalkotásával kulcsfontosságú megoldás született egy globális problémára. A feltaláló kreativitásának, valamint a kiépült kereskedelmi hálózatnak köszönhetően mára már mindenki számára megfizethető áron elérhetővé vált ez a remek kis ketyere.

 Működési elvét tekintve igen egyszerű. A szakszerű kezelés bárki számára percek alatt könnyen elsajátítható.

A használati utasítás szerint 2 db kulcsot lehet hozzá csatlakoztatni. A kiválasztott kulcsot "ki kell biztosítani" az eszköz bal oldalán található "biztosító szeggel" , majd a zárba helyezve, a korábban nehezen elfordítható kulcsokat is nagyon könnyen el lehet forgatni vele.

Előnyök: egyszerűen kezelhető, vezeték nélküli kivitel, energiatakarékos, olcsó.

Hátrányok: a megnövelt forgatónyomaték miatt könnyű beletörni vele a kulcsot a zárba, a magyar nyelvű leírás nem elég részletes.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása