Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Digitális ugrálókötél

2011. március 19. - FuraTermék

Igen, jól látod kedves olvasó! Ez a termék valóban létezik! Egy álom vált valóra akkor, amikor ez az eszköz a piacra került. Megtévesztésig hasonlít a hagyományos ugrálókötelekhez, de ennél sokkal többről van szó! Megalkotásával sikerült a feltalálónak egy kicsit beljebb tömnie a kereskedelmi termékpalettán tátongó hatalmas űrt. Kisgyermekként sokat töprengtem azon, hogy ha édesanyám megkérdezi, mennyit ugráltam az új ugrálókötelemmel, akkor nem fogok tudni számadatokkal alátámasztott választ adni.

Persze ez a probléma már a múlté! A termékbe gyárilag beépítésre került egy számláló, ami az eszköz egyik "fogókájában" található. Gombelemmel működik, és kvarckijelzőjének köszönhetően az ugrálás végén pontos számadatot kapunk az ugrások mennyiségéről. Ez nagyon fontos információ lehet fogyókúrázóknak, vagy azoknak, akik versenyszerűen űzik az ugrálókötelezést.

Előnyök: Nagy fordulatszámot is képes követni, hangtalanul működik.

Hátrányok: Használat közben nehéz leolvasni a kijelzőt, Ha az elem lemerül, a számláló nem működik, innentől kezdve csak hagyományos ugrálókötélként funkcionál.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása