Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Haj leöblítő kancsó

2011. április 08. - FuraTermék

A hajmosás és a hajmosás utáni leöblítés rendszeresen visszatérő probléma minden ember számára, aki valaha is tisztálkodott, vagy eltervezte, hogy tisztálkodni fog. Számtalan ismert és rejtett veszélye lehet ennek a foglalatosságnak. Ezt kiküszöbölendő megszületett egy speciális eszköz, amely mára már minden háztartásban nélkülözhetetlenné vált.

Nem elég beszélni róla, de hangsúlyozni és tisztában is kell lenni azzal, hogy hajat mosni egyáltalán nem veszélytelen! Figyelembe véve a probléma komolyságát, az alábbiakban szó szerint idézem a termék leírását: 

"Ez a legbiztonságosabb módja a haj leöblítésének. Így biztosan nem folyhat bele a sampon és a víz a kisgyermek szemébe. Puha, flexibilis szélének köszönhetően nem bántja a fejbőrt. Felveszi a fej alakját, így nem szivárog.

  

A szeparált kialakításnak köszönhetően a víz a fej első és hátsó részére egyszerre folyik. "

Persze nem maradhatnak el a biztonsági figyelmeztetések sem. "Mindig különös óvatossággal használja az eszközt! Kizárólag otthoni használatra!

Előnyök: Speciális, igényes kialakítás. Többféle színben gyártják. Nem tartalmaz elektromos áramköröket, alkatrészeket.

Hátrányok: Csak haj öblítésére használható. Pl: a tejet már könnyű belőle kilötykölni. Csak otthoni használatra, és csak szülői felügyelet mellett alkalmazható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása