Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Vezeték nélküli kézi olló

2011. április 17. - FuraTermék

A Vezeték nélküli kézi olló egy már korábban bemutatott termék, az elektromos kézi olló konkurenciájaként jelent meg a piacon. Azért ez nem semmi! Most már mindenki számára egyértelmű, hogy igenis szükség van erre az eszközre. Ráadásul a vezeték nélküli kézi ollót sokkal erősebbre (akár ipari felhasználásra is) tervezték, ezáltal teljesen földbe döngölték és porig alázták a konkurenciát. 

Igen, így van ez, kedves olvasó. Amióta világ a világ, a nagyobb ollók mindig is bekebelezték (vagy esetünkben inkább szétvágták) a kisebb ollókat.

Ez a termék beépített, tölthető akkumulátorral, rendkívül gyors és erős elektromotorral rendelkezik. Vastagabb anyagok vágására tervezték,  ezért a maga nemében igazi nagymenőnek számít. A kisiskolások, és a lúzerek meg csak maradjanak a gyengébb változatnál!

Az előnyöket és a hátrányokat az elektromos kézi olló posztjában már leírtam. Ez  a termék is ugyanolyan praktikus, de ha szabad ilyet írni, akkor ez talán még profibb.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása