Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Elektromos kézi olló

2011. március 19. - FuraTermék

Az Elektromos kézi olló megjelenése forradalmasítja és lassan, de biztosan háttérbe szorítja a hagyományos ollókat. Első ránézésre, és az első kézbevétel alkalmával kicsit szokatlan szerkezetnek bizonyul, de működési elvét tekintve egyáltalán nem különbözik elődeitől.

Használatához két darab ceruzaelemre van szükség. Az elemek behelyezése után már csak egy gombnyomás, és vághatunk, nyírhatunk, szabhatunk bármit, ami papírból, vékonyka műanyagból, vagy textilből van. Hol vannak már azok az idők, amikor az iskolában fáradtságos ujjgyakorlatokat alkalmazva ollóztunk ki mindenféle papírfigurákat! Gondoljunk csak bele, hogy ezzel a termékkel mennyit segített a feltaláló pl. a fodrász szakmának!

Előnyök: Esztétikus kivitel, halk működés, a hagyományos ollókhoz képest sokkal veszélytelenebb.

Hátrányok: Elem nélkül nem működik, Ipari felhasználása nem javasolt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása