Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szemes cukorka

2011. szeptember 20. - FuraTermék

 "Légyszi, nekem is adj néhány szem cukrot!" Ez a mondat gyakran hangzik el gyerekek környezetében. A mai posztomban bemutatott termék megálmodóját valószínűleg egy ilyen mondat motiválhatta. Szem előtt kellett tartani azt is, hogy az élelmiszerpiacon hatalmas szükség van fura termékekre. A gyerekek megveszik, vagy megvetetik maguknak a legújabb különlegességeket. Néha ok nélkül is. Erre a legegyszerűbb magyarázatot az üvegtigris első részében Gabentől hallhatjuk, ahogyan Lalit oktatja: "az által, hogy Ők kóláznak, Te meg Traubizol...    ...különböztök"  Nem húzom tovább a sorokat,
inkább megmutatom mai fura termékemet, a Szemes cukorkát:
Ugye milyen aranyos?

Szívből remélem, hogy a gyártó nem áll le erről a vonalról, és a továbbiakban kifejleszti majd a máj, tüdő, agyvelő, stb. formát öltő édességeket is. A termék bárki számára elérhető a COOP üzletlánc boltjaiban. 

Előnyök: a külső részt borító savanyú cukorka legbelül egy gyümölcsízű rágógumit rejt. 
Akinek ilyen édesség van a birtokában, az már nem lehet szemtelen. 

Hátrányok: Első ránézésre morbid külső. A terméket tartalmazó csomagolás önmagában semmire nem alkalmas.
 
Ennek a terméknek a bemutatásával az ínyenceknek szerettem volna kedveskedni. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása