Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kézmelegítő

Handwarmer

2012. február 02. - FuraTermék

Téli időszakban a szabad levegőn tartózkodó emberek fedetlen keze gyakran átfázik. Ezt a jelenséget kiküszöbölendő megszületett egy berendezés, amit az alkotó egyszerűen csak kézmelegítő névre keresztelt.
Ezzel a termékkel kívánt kedveskedni mindazon embertársainak, akik nem szeretnek kesztyűt hordani, esetleg elavultnak, maradinak tartják a kesztyű viselését. Ebben a posztban ezt a nagyszerű terméket mutatom be a nagyközönségnek.

 A termék formájában leginkább egy női bikinihez hasonlít, ami már önmagában is melegséget és megelégedést sugároz, kvázi felidézi a nyári nap forróságát.

A termék működési elve roppant egyszerű, ugyanis egy különleges zselével van feltöltve, ami hosszú időn át képes magában tartani a meleget.
Ez így első benyomásnak nem is rossz. De hát a zselét először valahogyan fel is kell melegíteni.
Ezen oknál fogva a termék szakszerű használatához szükség van egy termosz forró vízre, amit ugye mindenki hord magánál –főleg télen. Az előzőleg a termoszból kinyert forró vízben áztatott kézmelegítőt már csak kézbe kell venni, és kész.
A folyamat automatikusan elindul, szakszerű használat mellett a hideg kéz hamar felmelegszik.
Ez az eszköz ennyit tud.

Másik lehetőség, hogy ha a kézmelegítőt a nadrágzsebbe téve –testünk üzemi hőmérsékletével -tartjuk melegen, és amikor szükséges, csak elővesszük.

Nagyszerűen alkalmazható bármely testhelyzetben.

Előnyök: Energiatakarékos, környezetbarát működés.

Hátrányok: Csak kézmelegítésre alkalmas, a benne található zselé nem ehető. Nyári időszakban a termék haszontalan.



 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása