Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Banántartó

2014. december 29. - FuraTermék

Egy hosszabb pihenő után újabb csodaeszközzel bővítem a FuraTermék.Blog oldalát. A legújabb konyhaeszköz, amit ma bemutatok a Banántartó lesz. Nem is húzom tovább az időt, inkább azonnal megmutatom:
Nos, Kérem! Igen, van ilyen, nem kamu, nem csalás, nem ámítás, valóban létezik. 
Egy konyhaeszközöket forgalmazó cég jóvoltából kis hazánkban is elérhető ez a mindenki számára nélkülözhetetlen termék. 
Korábban előfordult, hogy a banánt csak úgy egy zacskóban, vagy folpackba tekerve szállítottuk a munkahelyre, az iskolába, összefoglaló néven a végső felhasználás - elfogyasztás - helyszínére.
Ez az elavult szállítási folyamat a banán külső felületi sérüléséhez és belső puha gyümölcshúsának károsodásához vezetett. Megnyomódott, összelapult, stb.
Banánunk emiatt élvezhetetlenné vált.
A jövőben nem kell, hogy ilyen szörnyűség történjen! 
Az uzsonnára elfogyasztani kívánt banánt csak belehelyezzük ebbe az eszközbe, és az mintegy páncélként óvja a belső tartalmat.
Az eszköz anyaga műanyag, melyet meleg mosószeres vízzel kell tisztán tartani, de óvni kell a karcolódást okozó szerektől. Erre a gyártó figyelmeztet bennünket.
Ha esetleg valaki kiskanállal kívánja elfogyasztani ezt a majmok által is igen kedvelt gyümölcsöt, annak nem kell külön becsomagolnia kanalát.
Ebbe a praktikus banántartóba a kialakítás során gyárilag hagytak helyet egy kiskanálnak is. 


Előnyök:  Üzembiztos, strapabíró műanyagból készül, esztétikus. Működtetéséhez nincs szükség tápegységre, vagy elemekre. 

Hátrányok: Csak egy banán fér el benne, egyenes banán tárolására nem alkalmas. Hőt, elektromos áramot nem vezeti. Viszonylag kevés belső memóriával rendelkezik.

Használd egészséggel, kedves olvasó!  


Special Thanks: Kinpista

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása