Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Banánszeletelő

2015. január 05. - FuraTermék

Ebben a posztban egy újabb konyhaeszközt mutatok be az olvasóimnak, 
a Banántartó után szabadon. Mai konyhaeszközünk a banánszeletelő lesz.
Alább a termék az eredeti, gyári csomagolásban: 



Hát nem gyönyörű ? 
Szinte hihetetlen, hogy ez az eszköz megszületett! Soha ilyen csodálatos termékkel nem találkoztam még, egészen a mai napig.
Működési elvét tekintve a főtt tojás szeletelőhöz lehetne hasonlítani, csak itt a "pengék" vastagabbak. Erős műanyagból került megépítésre, hogy  a legmakacsabb banánokkal is elbírjon. 
Korábban a banán szeletelését késsel végezték a háziasszonyok. A karikákat egyenként kellett levágni, amely karikák nem minden esetben sikerültek egyforma vastagságúra. Ez a probléma nem létezik többé, ha a banánszeletelő rendelkezésre áll. Minden egyes szelet garantáltan egyforma vastag lesz! 

Nos, Igen! Ezt tudja Ő. Első ránézésre nem is feltételezzük róla, de a banánszeletelő szerényen, mégis méltóságteljesen végzi feladatát akár a nap 24 órájában is. 

Előnyök: Halk, megbízható működés. Esztétikus kivitel. Erős, baktériumoknak ellenálló műanyag. Langyos. mosószeres vízben és mosogatógépen egyaránt tisztítható

Hátrányok: Csak sárga színben gyártják. Hőt, elektromos áramot nem vezeti. Sárgarépa, retek, dinnye szeletelésére alkalmatlan.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása