Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szolgálati Közlemény - Statisztika

2015. január 06. - FuraTermék

Az elmúlt időszak sikerein felbuzdulva összeállítottam egy kis statisztikát, amely jól tükrözi, hogy rajtam kívül immár sokakat foglalkoztatnak a fura termékek. Köszönöm azoknak a támogatását, akik emailben, vagy akár személyesen felhívják a figyelmemet egy egy ketyerére, termékre, vagy szakszóval élve: getymetyütyüre.
                                                                                              
Nos, jöjjenek a számadatok!  A tavalyi év hasonló időszaka óta 8807 látogató kereste fel a FuraTermék.blog oldalát. A látogatók 61,33 %- a közvetlenül az oldal címét pötyögte be. 26,66 % a Google- val talált ide, 6,66 % pedig a Facebook-on szembesült azzal, hogy létezik ez a blog.  TOP 5 Fura Termék: Kézmelegítő, Hagymatű, Tetra Pack Dobozos Bor, Hátvakaró 2in1               Elérkezettnek láttam az időt, hogy okostelefonokról is gyorsabban el lehessen érni ezt az oldalt, így generáltam egy QR-kódot. Még egyszer köszönöm mindenkinek a támogatását! És ne feledjétek! ha láttok valami ide illőt, akkor csak fotózzatok bátran és egy rövid leírással együtt küldjétek el a furatermek@gmail.com email címre.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása