Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Uborkaízű energiaital

2017. augusztus 23. - FuraTermék

Mikor már alig van bennünk valami energia, de a munkahelyen - vagy otthon, vagy bárhol - még további 150% teljesítmény leadására lenne szükség, sokszor nyúlunk korunk egyik közkedvelt tuningforrásához, a különböző energiaitalokhoz. 

Természetesen mi - és valószínűleg ezen italok gyártói - is tisztában vagyunk vele, hogy az energiaitalok tartós és nagy mennyiségű fogyasztása milyen súlyos kockázatokat rejt magában, de sajnos ilyen veszélyes világban élünk...

Számtalan kiszerelés, az eredeti tutti-frutti (?) után pedig végtelen ízválaszték...

500_cutw_-x-500_cuth_1538.png

Itt a végtelenen van a hangsúly, ugyanis már elérhető a piacon az uborka-lime ízű energiaital is. 

Ízlelgessük egy kicsit: uborka és lime. Finomabbnál finomabb, nemde? 

Ennél egzotikusabb már csak a kaktusz és a kivi önmagában is mennyei ízvilágának házasítása lenne, kár, hogy ilyen nincsen...azaz várjunk csak!

adrenalin_kaktusz_hatter_nelkul_1-500x500.jpg

Van, aminek szó szerint csak az emberi képzelet szab határt.

Kedves egészségetekre, de csak mértékkel!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liping 2017.09.01. 23:30:31

Uborkas chipsz utan ez is teljesen normalis. Es a zold teas izesitesrol mar ne is szoljunk. Utobbi meg mekis fagyiban es kitkatben is szerepelt.

FuraTermék · www.furatermek.blog.hu 2017.09.02. 10:42:11

@Liping: Uborkás chips...hogy ez nekünk nem jutott eszünkbe...:-) A zöld teás fagylaltnál meg már csak egy finomabb lehet: a pisztáciás - kár, hogy elfogyott :-)
süti beállítások módosítása