Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Körömszárító kutyus

2017. szeptember 07. - FuraTermék

Miss Weaver érkezése előtt a FuraTermék Blog szerkesztősége - meglehetősen hímsoviniszta módon - kizárólag férfiakból állt, s mint ilyen, vajmi keveset konyítottunk a női szépségápolás segédeszközeihez.

Még most sem értünk hozzá többet, de legalább van kit megkérdeznünk.

Vállalva a kockázatot, mégis beevezünk eme ingoványos mocsárba, hogy megismerkedjünk mai posztunk főszereplőjével, a kutyaformájú körömszárítóval (vagy körömszárító kutyussal).

pugnaildryerproduct0.jpg

Azon, körmüket festő embertársainknak lett ez kitalálva, akik nem szeretik a hagyományos módszert (ami elvileg a frissen festett körömfelület fújását jelenti), ugyanakkor imádják az ember legjobb barátját (és remek kiegészítője lehet a kutyaformájú malacperselynek). 

pugnaildryerproduct1.jpg

Nincs is jobb móka, mint a köröm festését követően megkérni ezt az aranyos kutyust, hogy szárítsa már meg a remekművet, nem igaz?

pugnaildryerproduct2.jpg

Azért vigyázzunk, nehogy leharapja az ujjunkat a blöki.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása