Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Dinnyés esernyők

És napernyők

2018. október 05. - FuraTermék

Véget ért az idei nyár, hullanak a falevelek és szépen-lassan leáldozott a görögdinnye-szezonnak is - gondoljuk mi, de az ősz beköszöntével (amikor sokszor kell esővel számolni) a dinnyeimádók újabb lendületet kapnak, hogy ország-világ előtt demonstrálják, hogy mi is a kedvenc zöldségük.

letoltes_1_1.jpg

A kocka alakú görögdinnyéket és a dinnyés úszógumikat követően tehát ismerkedjünk meg az őszi szezon sztár-furatermékével, a dinnyés esernyővel!

Mint írtuk volt, itt az ősz, itt van újra... ami pedig azt jelenti, hogy fokozottan számolnunk kell az esővel, mint a természet számára fontos, de az emberek mindennapjait gyakran megkeserítő időjárási jelenséggel. Egy magára valamit is adó dinnyeimádó pedig mi mással védekezhetne az undokul aláhulló csapadék ellen, mint egy dinnyét mintázó esernyővel, nemde ugyebár?

p1080557.JPG

Kialakítását, fogását tekintve hagyományos, ugyanakkor kinyitva máris egy csodálatosan szép dinnyével állunk szemben (pontosabban állunk alatta).

dinnye-mintas-napernyo-7193.jpg

Szerencsére napernyős verzióban is elérhető ez a furcsa termék, így önmagunkat már-már meghazudtolva (de mindenképpen ellentmondva magunknak) kijelenthetjük, hogy nem csak ősszel vehetjük igénybe kedvenc nyári szomjoltónk segítségét, és nem csak az esővel, de a tűző napfénnyel szemben is.

images_1.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása