Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Boldog zoknik

2020. június 12. - FuraTermék

Ami a megboldogult régi szép időkben egyszerűen csak színes zokni néven futott a ruhapiacon, az manapság már Boldog Zokni (Happy Socks). Mai posztunkban ezen csodálatos lábfej-ruhák között nézünk szét.

687126_hosszu-noi-zokni-happy-socks-sfem01-9000-sarga-szines-znacky-happysocks.jpg

A színes (-szagos?) zokniknak számtalan fajtája létezik: van női, férfi, gyerek, nyugdíjas és van olyan, amit az égvilágon senki fel nem venne a világ minden kincséért sem.

Pláne szandálban.

A nyitóképen látható női zokni még az egyszerűbb kialakítású Happy Socks-ok csoportjába tartozik...

0000206454546_06_mt.jpg

...de már a tucatnyi színben nyelvüket nyújtogató zoknikon is látszik, hogy a tervezők nem csak fekete-fehérben gondolkodtak, amikor megálmodták ezt a boldog kompozíciót.

81w7olft-1l_ac_sx569_sx_ux_sy_uy.jpg

Nem csoda, hogy ezen zoknik viselője az átlagosnál boldogabbá válik: legyen rajta banán vagy éppen dollár-jel, a Happy Socks jelentősen emeli az endorfin-hormonok termelését szervezetünkben.

Ez bizonyított tény, hiszen szakképzett brit tudósok igazolták - fáradtságot nem kímélve.

nevtelen.gif

Mint említettük volt, a boldog zokniknak van gyermek-verziója is - ennek ékes bizonyítéka a fenti felvétel, amelyen a SpongyaBob Kockanadrág rajzfilm-sorozat szereplői elevenedhetnek meg gyermekünk lábán.

bd01-605_w_1.jpg

Enyhén retró-beütéssel bír a pöttyös zokni (bár a Happy Socksok között minden bizonnyal a szerényebb kivitelt képviseli ez a sorozat).

happy-socks-halloween-gift-box-3-pack-p2780-10384_zoom.jpg

Aki szereti az Egyesült Államokban népszerű ünnepet, a Halloweent (amely már idehaza is egyre többek fantáziáját mozgatja meg), az a narancs-beütéssel megtűzdelt halálfejes zoknit is imádni fogja - nincs is jobb ilyen felszerelésben házról házra járni és a frászt hozni a mit sem sejtő szomszédokra...

full_img_1577000.jpg

Zárásként pedig itt van minden boldog zokni ősatyja (női zokni esetében ősanyja): a szmájlikkal ékesített lábfej-ruha, amely még fejjel lefelé nézve is mosolyt csal mindenki arcára (vagy nem).

Reméljük, hogy zokniautomatákban is hozzá lehet férni a boldog, vidám zoknikhoz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása