Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Pénisz formájú poharak

2020. június 26. - FuraTermék

Blogunkon már számos alkalommal foglalkoztunk a hím szaporítószervek ilyen-olyan módon történő furcsa termékké való avanzsálásával (illetve egyszer egy péniszmúzeumban is látogatást tettünk), ma pedig folytatjuk eme nemes (?) szerv, mint ihletforrás bemutatását.

images_5.jpg

Nézzünk szét a pénisz formájú poharak piacán!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Az intim testrészek furcsa termékként való hasznosítása már-már hagyománnyá vált az emberiség történetében. Régebben még a termékenység szimbólumai voltak, manapság már inkább baráti társaságokban végrehajtott, gyakran alattomos ugratások hasznos kellékei.

palinkas-uveg-fallika-522446.jpg

Ennek egyik újabb fejezetét nyitották meg élelmes vállalkozók, kereskedők és vásárlók, amikor együttes erővel létrehozták, eladták és megvették a pénisz formájú poharakat.

Azt már kicsit félve írjuk le, hogy használják is.

penisz-alaku-felespohar-003.jpg

Akár hölgy, akár férfi válik áldozatává a pénisz formájú poharaknak, garantált, hogy kínos és vicces pillanatokkal lesz megáldva - itt nincsen jó megoldás a pohárba töltött ital elfogyasztására: ha csak á'la natúr, ha szívószállal, garantált, hogy képmásunk felbukkannak a közösségi oldalakon.

penisz-alaku-felespohar-002.jpg

Hogy ne legyen félreértés (és még kellemetlenebb - vagy viccesebb - legyen a szituáció), a pénisz formájú poharak mérete is közelíti az "eredetiét".

pnisz2.jpg

A poharak átlátszó kialakítása miatt azért érdemes olyan italt tölteni bele, amely megfelelő hátteret biztosít az "aktushoz".

pnisz_1.jpg

Azt nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy az ilyen és ehhez hasonló furcsa termékeket csak és kizárólag olyan személynek ajándékozzuk, aki érti a tréfát. Vagy legalább legyünk dobási (és becsapódási) távolságon kívül.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása