Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mosolygós söralátétek

2020. november 06. - FuraTermék

Sokak számára igazi közösségi esemény az alkoholfogyasztás - embertársaink tíz- meg tízmilliói érzik jól magukat egy-egy vendéglátóipari létesítményben kedvenc üdítőitalukat kortyolgatva, baráti társaságban.

51o2s_ntkdl_ac.jpg

Meglehetősen nagy képzelőerővel bíró feltalálók szerencsére megalkottak egy furcsa termékcsoportot, amivel az egyébként is vidám tevékenység még vidámabbá varázsolható. Nézzünk szét a mosolygós söralátétek piacán!

41_zwe2cjol_ac.jpg

A szettben kapható pohár-alátétekre rengeteg emberi (és állati) mosolyt nyomtattak fel, s bónuszként felszerelték egy bevágással, így az könnyedén az orrunkra illeszthető. S hogy ennek mi a jelentősége? Hát ez itt, alul.

htb1ky9qmf9gskjjsspbq6zenxxan.jpg

Vagy éppen ez:

91zewvmio9l_sx425_530x_2x.jpg

Egy-egy jól irányzott félrelépéssel félrenézéssel, kacsintással, vagy mérges nézéssel egészen élethűvé lehet varázsolni az alátétek nyomtatott mosolyait. Vagy grimaszait. Vagy mindkettőt.

nevtelen_1.png

Természetesen elsődleges funkciója a nevettetés és a vicces helyzetek generálása, de emellett kiválóan alkalmas eredeti feladatának ellátására is - azaz ha megjön a rendelt sör, nyugodtan ráhelyezhetjük a poharat, hogy annak tartalmának elfogyasztását követően folytathassuk a poénkodást. 

af47bc64ff9ab0af2ba2f418df2ff7d6.jpg

Egészségünkre!

 

Pontosabban egészségünkre akkor, amikor a - sajnos egyre romló - járványhelyzet miatt már nem kell szinte folyamatosan maszkot hordanunk! Vigyázzunk egymásra!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása