Az ajakbalzsamokat - eddig - olyan segédeszközként ismertük, amelyek segítettek az ajkak szárazságának megszüntetésében. Naponta emberek milliói (ha nem tízmilliói) használják nagy megelégedéssel.
Mivel ilyen nagy számokról beszélünk, talán nem csoda, ha hatalmas igény van a nem hétköznapi ízesítésű balzsamokra. Mai posztunkban közülük nézünk meg néhányat.
Elsőként kezdjük is minden furcsa ajakbalzsamok egyik ősanyjával, az uborkással! Ha ezt használjuk, garantáltan érezhetjük az ízes-finom uborkabefőttek (vagy akár az uborkasaláták) üdítő illatát.
Vagy nem.
Az uborkánál pikánsabb ízű ajakbalzsamokra vágyók örömüket lelhetik a szalonna (egész pontosan baconszalonna) ízesítésű ajakszárazság-megszüntető segédeszközben. Egyetlen húzás az alsó és felső ajkakon, és rögtön szánkban érezhetjük a vidék ízét.
Aki a világ jelenleg legnépszerűbb üdítőitalának ízét szeretné érezni ajkain (akár az előtt, akár az után, hogy kortyolt egyet belőle), nos, az élelmes vállalkozók számukra megalkották a kólaízű ajakbalzsamot...
...de aki nem a piacvezető, hanem a piac-második gyártó ízét szereti, sem marad hoppon.
Még szerencse.
Akinek sem a szalonna, sem az uborka, sem a kóla nem lenne elé megfelelő, még az is megtalálhatja a maga kedvencét az univerzum-nagyságúra bővülő ajakbalzsam-piacon: mint a fenti képen látható, mentolos cukorka-ízesítésű balzsam is lehet ellensége a kiszáradásnak...
...az igazán extrém dolgokra vágyók pedig vaszabi-ízesítéssel (extra csípősen) is felfrissülhetnek.
Különösen, ha nem külsőleg, hanem belsőleg próbálják meg alkalmazni.
AMIT NEM AJÁNLUNK!