Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Banán gyertyatartók

2021. április 30. - FuraTermék

A gyertya hosszú évszázadokon keresztül az elsődleges fényforrásnak számított azután, hogy a Nap már lement - vagy éppen valami titokzatos, sötét pincében, barlangban vagy az ódon középkori kolostorok fény nélküli folyosóin botorkált a valamit mégiscsak látni kívánó delikvens. 

sterling_ezust_3_agu_gyartyatarto.jpg

Persze az nem volt jó, ha az olvadt faggyú a gyertyát tartó kezére cseppent, ezért már idejekorán kitalálták a gyertyatartót. Mai FuraTermék-posztunkban ennek egy modern verzióját tekintjük meg. Következzenek a banán formájú gyertyatartók!

210735-1_ml.jpg

Talán nem lövünk le túl nagy poént, ha eláruljuk, hogy a modern háztartások legtöbbjében - ha akad még egyáltalán - már csak dekorációs céllal vannak jelen gyertyatartók (vagy ha ezüstből vannak, az értékük miatt). De mi legyen azokkal a fogyasztókkal, akik a párjukkal közösen otthon eltöltendő romantikus vacsorát gyertyafénnyel tennék hangulatosabbá?

banana-candle-holders-3_1583757946.jpg

banana-candle-holders-4_1583757946.jpg

Nos, valószínűleg a banán formájú gyertyatartókat nem nekik találták ki - mondjuk a banán, mint fallikus szimbólum és ezáltal burkolt célzás...ki tudja...Lényeg a lényeg: a banánrajongó gyertyakedvelők igazi kincsre lelhetnek a banán formájú, festett porcelán gyertyatartóban.

Persze a még olcsóbbnál is olcsóbb, műanyag verzió is beszerezhető.

rockettstgeorge-black-and-gold-banana-candle-holder-lores.jpg

S hogy örömük még nagyobb legyen: nem csak a sárga színű, félig meghámozott banán formájában juthatunk hozzá ehhez a csodához, de az erősen túléredt (rothadt) banánra emlékeztető fekete színben, vagy akár aranyozott formában is.

591342f0-a469-43f7-b50d-a19e37bf9362.jpeg

Arról nincs információnk, hogy csak banán formájú gyertyatartók kaphatók-e, vagy élelmes vállalkozók már megajándékozták az emberiséget a pizáng formájúval is...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása