Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Bűvös gyümölcskockák

2021. augusztus 27. - FuraTermék

Elgondolkodtál már azon, vajon mi lenne, ha hazánk fiának nagy találmányát, a Rubik-kockát kicsit átalakítanánk, s nem a kirakás végén nem egyszínű oldalakat kapnánk, hanem valamilyen gyümölcsöt?

1966px-rubik_s_cube_svg.png

Nos mi sem, de szerencsére élelmes vállalkozók igen. Következzenek a bűvös gyümölcskockák!

fanxin-puzzle-3x3-fruit-cube-pear-35114-600x600.jpg

Sőt, rögtön egy egész tálra való gyümölccsel kedveskedünk nektek most, hogy a "Tovább" gombra kattintottatok. Magának a gyümölcskockának a kirakási metódusa inkább emlékeztet egy hagyományos kirakós játékra, mintsem a Rubik-kockáéra, de apróságokon nem fogunk fennakadni.

796b0ce7b9bd9f0c2729b12201d05b82.jpg

Számos verzió elérhető ebből a csodából, a banántól és körtétől kezdve az almán át egészen a narancsig. Így akinek kedve szottyan az időt a gyümölcskockák kirakásával eltölteni, kedvére válogathat a hazai termesztésűeken túl a déligyümölcsök között is (úgyis mindegyik Kínában készül).

letoltes_15.jpg

nevtelen_3.jpg

A gyümölcskockák szettben is kaphatók, de akinek csak egyre lenne szüksége, az magában is meg tudja vásárolni, hiszen a kedves lelkű forgalmazók gondoltak mindenki igényeire - kivéve azokéra, akik a kirakás végén meg is szeretnék enni, ugyanis fogyasztható változatú bűvös gyümölcskockák (pontosabban gyümölcs"kockák") még nem kaphatók (szerencsére).

puzzle-gyumolcs-2x2x3-egyenlotlen-kulonleges-aranyos-112675_pictures.jpg

Zárásként itt egy rövid videó eme csodálatos eszközök használatáról:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása