Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Bájital-hangulatvilágítás

2021. december 10. - FuraTermék

Ha jól belegondolunk, itt, a FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain még nem foglalkoztunk korunk egyik legismertebb képzeletbeli univerzumával, a Harry Potter-történetekkel (közben eszünkbe jutott, hogy egy nyúlfarknyit mégis). Igazából ma sem nagyon fogunk, viszont az ismert könyvek (és filmek) inspirálták mai témánkat, ami nem más...

harrypotter.jpg

...mint a Harry Potter-féle bájital-hangulatvilágítás!

4a0320b0762c0c5c9c2fbe94ce66c4f6.png

Mivel a történet középpontjában egy echte varázslóképző iskola áll, talán nem nagy meglepetés, hogy komoly szerep jut a különböző bájitaloknak. Ezen varázsitalok (pontosabban az azt tartalmazó üvegek) köszönnek vissza a bájital-hangulatvilágításnál.

harrypotter_potion_bottle_light_1.jpg

A szép LED-lámpákkal megvilágított, különböző színű varázsüvegcsék igazán "bájossá" tudják tenni a hosszú téli estéket a Harry Potter-rajongók számára. 

wow-stuff-harry-potter-potion-bottle-mood-lamp-ww-1142-stock-2jpg-12021074-600.jpg

Hét kis üvegcse (precízen felcímkézve), és máris Roxfort falai között érezhetjük magunkat, csak arra vigyázzunk, hogy el ne varázsoljuk (teljesen) vendégeinket.

nevtelen_5.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása