Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Húsvéti válogatás

2022. április 15. - FuraTermék

Az idei húsvétra nem készültünk külön FuraTermék-poszttal, amiért szíves elnézésetek kérjük. Cserébe viszont itt van az eddigi húsvéti posztjainkat felvonultató "válogatás"!

43892.jpg

Húsvéti erszényesnyúl

Ausztráliában a helyi viszonyok miatt úgy alakult, hogy az itthon megszokott házinyúl helyett egy helyi őslakos, az erszényesnyúl szállítja a finomabbnál finomabb édességeket és tojásokat a gyerekeknek. Tavalyi posztunkban ennek jártunk kicsit jobban utána.

800px-haighs_easter_bilby_nicole_kearney_1.jpg

Húsvéti tojások

Négy évvel ezelőtti húsvéti furcsa termékeinket azok számára készítették, akik a tojásfestéshez is kellő lustasággal rendelkeznek. Persze a bemutatott tojások esetében sem vitték túlzásba a színi és képi világot, de a felállítandó tojásfáknál erre talán nincs is szükség.

2_7_1.jpg

Húsvéti kis nyuszik

2019-es húsvéti írásunkban a húsvéti giccsnek egy olyan csodálatos (és ékes) példáját mutattuk be nektek, hogy az akkor szerzett sokkból azóta sem igazán tértünk magunkhoz - lehet, hogy nem is fogunk. Nem is szaporítjuk tovább a szót, a linkelt bejegyzés önmagáért beszél...

img_20190330_213328_1.jpg

Vatta a nyúlban

Tavalyelőtt a húsvéti készülődést már meghatározta az éppen ki- és berobbanni készülő koronavírus-világjárvány. Ennek tudható be, hogy a FuraTermék Blog szerkesztősége az aktuális húsvéti furcsa termék keresése közben rábukkant a vattatartó nyulakra.

bunny-cotton-ball-dispenser-thumb_1.jpg

Lustaságunktól függetlenül szeretnénk kellemes húsvéti ünnepet kívánni a FuraTermék Blog minden kedves (és kedvetlen, továbbá félig kedves és kedvetlen) olvasójának!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása