Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Meditáló macskás stresszlabda

2022. január 14. - FuraTermék

A FuraTermék Blogon már annyiszor foglalkoztunk a különböző stresszlabdákkal, hogyha kedvünk lenne hozzá, külön rovatot nyithatnánk neki.

meowdationstresstoyrollover2.jpg

Ehhez nincs kedvünk, ma viszont bemutatunk egy újabbat ezen csodák közül: következzenek a meditáló macska formájú stresszlabdák!

Tovább

Bájital-hangulatvilágítás

Ha jól belegondolunk, itt, a FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain még nem foglalkoztunk korunk egyik legismertebb képzeletbeli univerzumával, a Harry Potter-történetekkel (közben eszünkbe jutott, hogy egy nyúlfarknyit mégis). Igazából ma sem nagyon fogunk, viszont az ismert könyvek (és filmek) inspirálták mai témánkat, ami nem más...

harrypotter.jpg

...mint a Harry Potter-féle bájital-hangulatvilágítás!

Tovább

Henry, a porszívó

Vajon mi lenne, ha megalkotnánk egy nagy teljesítményű porszívót, és mintegy mellékesen úgy dekorálnánk ki, hogy az új tulajdonosok mindennapjait is feldobja? - tette fel a kérdést magának mai posztunk főszereplőjének kitalálója még valamikor a hetvenes években.

nevtelen_6.gif

Következzen Henry, a porszívó, röviden!

Tovább

Sör illatú fürdőbomba

A sör hosszú időn keresztül a mindennapi italfogyasztás meghatározó eleme volt - a középkorról kialakult (kissé csalóka) kép szerint az emberek inkább ezt fogyasztották, mint a megbízhatatlan tisztaságú vizet. 

djtviyju4aarxou.jpg

Az alkoholos ital népszerűsége ma sem csappant, sőt, napról napra nő; talán ennek is köszönhető, hogy már a fürdőszobánkban is találkozhatunk vele. Következzenek a sör illatú fürdőbombák!

Tovább

Csótánypóker

A póker világszerte egyre népszerűbb kártyajáték, amely idehaza is ezrek számára jelenti a péntek esti kikapcsolódást a barátokkal. Valaki azonban úgy gondolhatta, hogy már elég unalmasak a szabályok (vagy túl sok Bud Spencer-Terence Hill filmet nézett), ezért kitalált egy teljesen új játékot.

thinkstockphotos-163666502-e1521792517336.jpg

Nézzük, mi fán terem a csótánypóker!

Tovább
süti beállítások módosítása