Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Furcsa házak

2020. szeptember 25. - FuraTermék

Az illúzió (érzékcsalódás) múzeumainak rövid felfedezését követően mai FuraTermék-posztunkban bemutatunk néhány különleges épületet - illetve homlokzatot.

img_20160107_124202.jpg

Csűrhetnénk-csavarhatnánk tovább a szót, de inkább nem tesszük. Nézzünk szét a furcsa házak világában!

Tovább

Távirányító-tartók

Amióta feltalálták és széles körben elterjedtek a távirányítók, ezek az eredetileg a mindennapjainkat megkönnyítő eszközök azóta keserítik meg életünket - ugyanis megvan az a különleges képességük, hogy akkor válnak kámforrá, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rájuk.

somogyi-urc-10-univerzalis-taviranyito-somogyi-urc-10_original.jpg

Mai furcsa termékünk szerencsére gátat szab a távirányítók léha csatangolásainak. Következzenek a távirányító-tartók!

Tovább

Óriás Enter-gomb

Az irodai - számítógép mellett - végzett munka látszólag a nyugalom tengere: a kényelmes széken, légkondicionált helyiségben ülve ugyan milyen stresszforrással találkozhat az egyszeri munkásember, nem?

nevtelen.png

Nos, valljuk be, azért minket is kiverne a víz, ha azt látnánk a monitoron, hogy a tőzsde zuhanása közben a milliárdos befektetésünk hirtelen semmivé lesz, vagy az elkészült vállalati kimutatások nem pontosan azt mutatják, amit látni szerettünk volna.

Tovább

Átlátszó illemhelyek

A rövid ideig tartó kényszerszünetet követően visszatér a FuraTermék Blog, hogy 2020 őszén is folytassa a furcsábbnál furcsább termékek, szolgáltatások és szokások felfedezését és bemutatását.

113-1131946_toilet-png-high-quality-image-bathroom-seats-transparent.png

Az év utolsó harmadának első posztjában - miután korábban átláttunk a cipőkön is - nézzük is meg, mi fán teremnek az átlátszó illemhelyek.

Tovább

Furcsa szájmaszkok

A 2019-2020-as koronavírus-járvány teljesen új világot teremtett  az élet számos területén. Itt, a FuraTermék Blogon is bemutattunk már számos megoldást, találmányt, amelynek elterjedését a "gonosz" kis kórokozónak köszönhetjük (és amik akár egy évvel ezelőtt is még a képtelenség kategóriájába lett volna sorolva, teljesen más felhanggal bemutatva a blogunkon).

alternative-coronavirus-masks-max-siedentopf_dezeen_2364_col_10.jpg

Mai posztunkban nézzünk szét a furcsa (vicces) szájmaszkok egyre bővülő piacán.

Tovább

Avokádós pingpong-szett

Végérvényesen, visszavonhatatlanul ránk köszöntött a nyár - ez az évszak pedig a szabadidős kikapcsolódás, sportolás legmegfelelőbb időszaka (persze a nyári sportokra gondolunk, nem a síelésre).

image_2.jpg

Éppen ezért ma bemutatunk nektek egy különleges pingpong-szettet, amely a trópusokat idézi meg, ugyanis avokádóra emlékeztető dizájnnal bír.

Tovább

Minibár az olajos kannában

Bár mai furcsa termékünk első ránézésre kettő az egyben megoldásnak tűnik (amit nagyon szeretünk itt a szerkesztőségben), a második rápillantásra sajnos rá kell döbbennünk: ezen eszköznek csupán egyetlen funkciója van.

8719481354374-bs-1766-2.jpg

Következzen az olajos (benzines) kannának álcázott minibár!

Tovább

Szívószálas kulacsok

A FuraTermék Blog virtuális hasábjain már számtalan alkalommal foglalkoztunk a szomjoltás problémakörével - pontosabban azzal, hogy az ehhez szükséges segédeszközök manifesztációinak száma gyakorlatilag a végtelen felé konvergál.

mo9539_06.jpg

Nem akarjuk elérni a lehetetlent, ennek ellenére ma kiszakítunk egy kis szeletet a számtalan szomjoltó italtároló univerzumából: következzenek a szívószálas kulacsok!

Tovább

Furcsa hógömbök

Itt a tikkasztó nyár, amikor még árnyékban is harminc fok felett perzsel bennünket a hőmérséklet köszönhetően annak, hogy a hozzánk legközelebbi csillagban alaposan begyújtották a kazánokat. Éppen ezért - pontosabban, hogy enyhítsük egy kicsit a forróságot - látogatást teszünk a hógömbök birodalmába.

thinkstockphotos-868995874-e1513626053883-1024x577.jpg

Következzen néhány furcsa, vicces, vagy éppen furcsán vicces hógömb!

Tovább

Illúzió a múzeumban

Avagy múzeum az illúzióban

A két évvel ezelőtti, az izlandi péniszmúzeumot bemutató posztunkat követően ismét visszatérünk a múzeumok világába a FuraTermék Blogon. Ezúttal azonban nem egy konkrét múzeumot mutatunk be nektek, hanem többet - ezek viszont egyetlen téma köré szerveződnek. 

beuchet_chair_museum_der_illusionen.jpg

Ez a téma pedig nem más, mint az illúzió.

Tovább