Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Szívószálas kulacsok

2020. július 31. - FuraTermék

A FuraTermék Blog virtuális hasábjain már számtalan alkalommal foglalkoztunk a szomjoltás problémakörével - pontosabban azzal, hogy az ehhez szükséges segédeszközök manifesztációinak száma gyakorlatilag a végtelen felé konvergál.

mo9539_06.jpg

Nem akarjuk elérni a lehetetlent, ennek ellenére ma kiszakítunk egy kis szeletet a számtalan szomjoltó italtároló univerzumából: következzenek a szívószálas kulacsok!

Tovább

Furcsa hógömbök

Itt a tikkasztó nyár, amikor még árnyékban is harminc fok felett perzsel bennünket a hőmérséklet köszönhetően annak, hogy a hozzánk legközelebbi csillagban alaposan begyújtották a kazánokat. Éppen ezért - pontosabban, hogy enyhítsük egy kicsit a forróságot - látogatást teszünk a hógömbök birodalmába.

thinkstockphotos-868995874-e1513626053883-1024x577.jpg

Következzen néhány furcsa, vicces, vagy éppen furcsán vicces hógömb!

Tovább

Illúzió a múzeumban

Avagy múzeum az illúzióban

A két évvel ezelőtti, az izlandi péniszmúzeumot bemutató posztunkat követően ismét visszatérünk a múzeumok világába a FuraTermék Blogon. Ezúttal azonban nem egy konkrét múzeumot mutatunk be nektek, hanem többet - ezek viszont egyetlen téma köré szerveződnek. 

beuchet_chair_museum_der_illusionen.jpg

Ez a téma pedig nem más, mint az illúzió.

Tovább

Ölelőfólia

A koronavírus-járvány sokszor előhozta az addig szunnyadó kreativitást az emberekből. Ennek ékes példáját már bemutattuk Indiából vagy éppen Thaiföldről (Svédországról nem is beszélve), most pedig bemutatunk nektek egy megoldást, amelynek segítségével kiküszöbölhető a járvány idején alkalmazott fizikai távolságtartás is.

_112555700_1_hi061532281_getty.jpg

Következzenek az ölelőfóliák!

Tovább

Káromkodós zoknik

Blogunk mai posztjában visszatérünk a színes (-szagos) zoknik világához, hogy megismerkedjünk egy speciális lábfejet melegen tartó segédeszköz-csoporttal.

1699-800x1200.jpg

Ez a csoport pedig nem más, mint a káromkodós zoknik világa!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Tovább

Pénisz formájú poharak

Blogunkon már számos alkalommal foglalkoztunk a hím szaporítószervek ilyen-olyan módon történő furcsa termékké való avanzsálásával (illetve egyszer egy péniszmúzeumban is látogatást tettünk), ma pedig folytatjuk eme nemes (?) szerv, mint ihletforrás bemutatását.

images_5.jpg

Nézzünk szét a pénisz formájú poharak piacán!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Tovább

Felturbózott sétabot

Lassan itt a nyár (ami a naptárt illeti, már benne is vagyunk), s a kijárási korlátozások enyhítésével mind többen döntenek úgy, hogy a szabad hétvégének legalább egy részét az erdőben túrázva tölti el - profi túrázók elengedhetetlen kellékként tekintenek a túrabotra, amelynek ma egy speciális változatát mutatjuk be nektek a FuraTermék Blogon.

setalobot.jpg

Következzen tehát a felturbózott sétabot (vagy túrabot)!

Tovább

Egyszemélyes étterem

Sajnos a koronavírus-járvány továbbra is szomorú aktualitást ad a mindennapi híreknek; szerencsére kontinensünkön valamelyest enyhült már a pandémia, de nem egy helyen (különösen Brazíliában) épp most van berobbanóban.

2020_05_12_95054_1589274316_large.jpg

Blogunk mai posztjában egy furcsa szolgáltatást mutatunk be nektek, méghozzá a fent említett járvánnyal kapcsolatban, amelynek egyik új, meghonosodó kifejezése a szociális távolságtartás - ennek biztosítására ugyanis Svédországban egy merőben új éttermi szolgáltatást indítottak el nem régen.

Tovább