Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ásó a konyhában

2021. szeptember 17. - FuraTermék

Blogunkon egyszer már foglalkoztunk a különleges formájú evőeszközökkel (egészen konkrétan a villáskulcs végűekkel, amelyekkel a szakik akár munka közben is ehetnek).

unnamed_8.jpg

Mai posztunkban bemutatjuk nektek a kertészkedő konyhatündérek álmát, az ásó formájú evőeszközöket.

Tovább

Húsevő növény konzervből

A 21. század dereka felé közeledve, amikor az internet már nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is keresztül-kasul behálózza a Földünket, gyakorlatilag bármi megrendelhető a netről. 

1371808.jpg

Nincs ez másként a különféle növényekkel vagy növényi magvakkal sem. De hogy kerül egy húsevő növény konzervbe?

Tovább

Bűvös gyümölcskockák

Elgondolkodtál már azon, vajon mi lenne, ha hazánk fiának nagy találmányát, a Rubik-kockát kicsit átalakítanánk, s nem a kirakás végén nem egyszínű oldalakat kapnánk, hanem valamilyen gyümölcsöt?

1966px-rubik_s_cube_svg.png

Nos mi sem, de szerencsére élelmes vállalkozók igen. Következzenek a bűvös gyümölcskockák!

Tovább

Automata kártyakeverő

A barátokkal otthon folytatott, elhúzódó kártyapartik során biztos sokan gondolják fárasztónak a paklik állandó keverését (vagy nem).

1_5_6_837362_1537577.jpg

Szerencsére az elfáradt kezek pihentetésére már régen megalkották a megoldást, amely nem más, mint az automata kártyakeverő gép.

Tovább

Pénisz formájú stresszoldó

A hím szaporítószerv sok mindenre jó - mint azt már a FuraTermék Blogon is bemutattuk nektek számtalan (számos) alkalommal. Mai írásunkban pedig mintegy ellenoldalt kívánunk biztosítani a két évvel ezelőtt megjelentetett stresszoldó gumiciciknek.

81-ncl_ddgl_ac_sl1500.jpg

Következzenek a pénisz formájú stresszoldók!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

Tovább

Mégis milyen az ideális gyalugép?

(Támogatott tartalom)

A legfőképpen tömörfa megmunkálását segítő gyalugépek nagyon hasznosak asztalos munkák esetén és barkácsolás során, hiszen segítségével olyan munkafolyamatok végezhetők el, amelyet az ember a két kezével csak rengeteg erőfeszítés árán tud elvégezni, ráadásul azt sem feltétlenül maradéktalanul.

extolgyalugep900w_0.jpg

De mégis miként működik egy gyalugép és mi a különbség a különböző fajták között? Megmutatjuk!

Tovább
süti beállítások módosítása