Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Gránát formájú jégkockák

2023. június 16. - FuraTermék

A FuraTermék Blog képzeletbeli hasábjain már foglalkoztunk a furcsa formájú jégkockákkal - korábbi írásainkban a koponya formájú és a Star Wars-tematikájú ital-lehűtő segédeszközöket mutattuk be nektek.

81xgt7dhhfl.jpg

Mai írásunkban folytatjuk ezt a szép hagyományt, s megismerkedünk a gránát formájú jégkockákkal.

Sajnos az utóbbi lassan másfél évben a szomszédban dúló háborúnak köszönhetően a kelleténél több, fegyverekkel kapcsolatos hírbe botlunk, akár akarjuk, akár nem. A haditechnika iránt érdeklődő, egyúttal a nyári hűsítőket jégkockával fogyasztani szerető vásárlóknak lett kitalálva a kézigránátot formázó jégkockakészítő minta - és persze azoknak, akik ilyen ajándékkal szeretnék meglepni az ezen téma iránt fogékony ismerőseiket.

nevtelen_21.jpg

A két részből álló formát csak meg kell tölteni vízzel, betenni néhány órára a fagyasztóba, aztán már készülhetünk is az ellenséges ital-sereg elpusztítására.

A hagyományos kézigránátnál azért a maga kilenc centiméteres magasságával jóval kisebb a jéggránát-forma.

51zwp8ctecl_ac.jpg

Persze ha nem szeretnénk túl hosszúra nyújtani a kézigránát-sorozatgyártást, kénytelenek leszünk egy egész ládányival beszerezni - amit a forgalmazó annyira nem fog bánni. 

nevtelen2_12.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása