Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

LED-es temetői dísz

2017. október 12. - FuraTermék

A LED-es díszananászt követően ismét megismerkedünk a modern világítástechnika egy újabb gyöngyszemével.

Alig néhány hét múlva újfent itt a magyar (és a keresztény) kultúrkör egyik fontos napja, a november elsejei mindenszentek, valamint a másodikai (valószínűleg római eredetű) halottak napja. Ilyenkor a családtagok általában felkeresik az elhunytak sírját, ahol elhelyezik az emlékezés virágait, valamint gyertyát gyújtanak az tiszteletükre..

temeto_0.jpg

Élelmes - és valószínűleg egyáltalán nem pénzsóvár - ötletgazda (talán valahol a messzi Kínában?) aztán arra gondolt, hogy a modern technikát ezen ünnepkör kiegészítőinek készítése során is fel lehetne használni, hiszen szép a gyertyafény, csodálatos, csak egy idő után (mint minden gyertya) kialszik a lángja...

Mi lehet tehát a megoldás?

Készítsünk elemes, LED-es gyertyát. De ne álljunk meg itt, hiszen LED-es gyertyafénye bárkinek lehet - legyen angyalformájú a fényforrás, mintegy megidézendő az égieket...

1_1.jpg

Milyen megnyugtató a tény, hogy csak elemet kell cserélni (ha nem sokáig égetjük, azt sem), s jövőre újra felhasználható a világító angyalkánk (ha csak másnapra el nem tűnik a temetőből).

2_1.jpg

Mindössze el kell forgatni angyalunkat a talapzatán, és már jön is a kék fényár.

3_1.jpg

Modern világ, modern megoldások...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása